Setari Cookie-uri

5 Motive pentru a ierta persoana care te-a ranit cel mai mult

Numai cei curajosi stiu sa ierte.

Durerea este un sentiment atat de puternic si de intens, iar atunci cand cineva te raneste simti ca lumea se prabuseste in jurul tau. De ce sa ierti persoana care ti-a distrus sufletul? De ce sa nu te razbuni? Iti vom da noi mai multe motive.

1. Iertarea este cea mai buna razbunare

Vom incepe cu primul motiv - si cel mai important - iertarea chiar este cea mai buna razbunare. De data asta ne folosim de razbunare intr-un mod creativ, creand un viitor mai bun pentru tine. Pentru ca nimic nu distruge o forta negativa mai mult decat sa te vada zambind si mergand mai departe cu viata ta.

2. Iertarea inseamna sa renunti la trecut si sa inveti sa iubesti din nou

Trebuie sa stii ca nu toti oamenii care bat la usa sufletului tau sunt meniti sa ramana o vesnicie alaturi de tine. Nici vorba, unii dintre ei ajung pe drumul tau doar pentru a te invata o lectie de viata, dupa care isi continua drumul lor. De aceea este foarte important sa ierti - pentru a depasi ce s-a intamplat, a renunta la trecut si a merge mai departe cu viata ta.

Citește și:

3. Iertarea te determina sa nu mai joci cartea victimei

Este momentul sa te concentrezi asupra lucrurilor care s-au intamplat astfel incat sa le poti depasi. De cele mai multe ori nu esti nimic mai mult decat victima propriei vibratii si a nivelul de atractie. Atunci cand continui sa dai vina pe altcineva, automat renunti la controlul vietii tale oferindu-l altcuiva si astfel te pregatesti sa fii din nou o victima pe drumul vietii.

4. Iertarea te face mai puternica

Doar o persoana puternica reuseste sa ierte cu adevarat. Pentru ca o persoana puternica poate accepta ce s-a intamplat astfel incat sa inteleaga situatia, sa renunta la ura pe care o simte pentru persoana care a ranit-o si sa inteleaga ca este momentul sa isi continue viata.

5. Iertarea te determina sa devii responsabila pentru propria fericire

Gandurile si actiunile tale creeaza lumea ta exterioara. Retinand durerea, suferinta, mania, ura si dorinta de razbunare in sufletul tau, tot ce faci este sa mergi pe un drum in care presari resentimente si negativism la fiecare pas pe care il faci. Cu ajutorul acestor emotii tu reusesti sa iti construiesti viitorul si sa dai nastere tuturor experientelor viitoare.

Citește și:

foto main: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.