Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice care te vor ajuta sa ramai calma cand ai o cearta cu cineva

Tine minte ca nu poti controla alti oameni. Insa iti poti controla actiunile si modul in care reactionezi la ce se intampla in jurul tau.

In momentele dificile, certuri, conflicte, discutii aprinse, cand oamenii par sa faca lucrurile fix pe dos fata de cum ne dorim noi, ajungem sa supraactionam - sa ne frustram, sa ne stresam, sa plangem, sa ne enervam.

Iata cateva trucuri simple si eficiente pentru astfel de situatii:

- respira profund si de mai multe ori;

- reaminteste-ti ca nu poti controla pe nimeni;

- reaminteste-ti ca nu trebuie sa permiti nimanui sa te controle;

- nu lua lucrurile personal;

- aminteste-ti ca fiecare are propriile probleme in viata (despre care tu nu stii nimic).

Mai jos las o serie de mantre puternice (afirmatii pozitive) care sa te ajute sa ramai calma cand ai o cearta cu cineva:

1. Pacea si armonia interioara se intampla in momentul in care aleg sa nu permit unei alte persoane sau evenimente sa imi controlege gandurile si emotiile.

2. Nu permit acestei situatii neplacute sa imi distruga ziua. Aleg sa fiu selectiva in luptele mele.

Citește și:

3. Inspir. Expir. Raman calma si permit lucrurilor sa se intample asa cum trebuie sa se intample.

4. Astazi incerc sa vad mai departe de tipete si frustrare. Astazi incerc sa vad direct in sufletele oamenilor. Aleg sa ii iubesc pentru ceea ce sunt, sa ii accept cu toate defectele si sa le ofer iubirea pe care o merita.

5. Este mult mai usor sa reactionez urat si sa judec oamenii decat sa ii inteleg. Intelegerea necesita un plus de bunatate si de rabdare. Iar acest "plus" este despre dragoste.

6. Imi pastrez calmul si nu permit unei astfel de situatii sa imi fure zambetul de pe buze si sa imi intunece ziua. Accept ce se intampla, insa aleg sa merg mai departe cu viata mea. Nu pun nicio greutate pe inima mea.

7. Fiecare persoana are propria poveste, propriile greutati, propriile probleme. Ce se intampla acum este o reactie a acestei persoane cu privire la propria viata si nicidecum cu privire la mine.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.