Setari Cookie-uri

Inainte de a iubi pe cineva... iubeste-te pe tine

Cand nu mai ai pe cine sa iubesti... si inainte de a mai iubi pe altcineva... iubeste-te pe tine! Pentru ca tu esti mai importanta decat oricine.

Cand nu stii ce sa mai faci cu viata ta, iubeste-te. Cand totul in jurul tau se destrama, iubeste-te. Cand nu mai vezi luminita de la capatul tunelului, iubeste-te. Cand sufletul iti plange de durere, iubeste-te. Cand iti dai seama ca ai fost din nou dezamagita in dragoste, iubeste-te. Cand vrei sa simti din nou fericire, iubeste-te.

Draga mea... inainte de orice in aceasta lume, iubeste-te. Cum? Iti spun eu in urmatoarele randuri.

Te iubesti fiind atenta la cuvintele pe care le spui despre tine. Te iubesti tratandu-te ca si cum ai trata cel mai drag om sufletului tau. Unei astfel de persoane nu ii spui lucruri urate, nu? Pentru ca stii ca l-ai rani. Asadar, atunci de ce sa arunci cu atata usurinta astfel de cuvinte catre tine?

Te iubesti hotarand sa te indepartezi de lucrurile si de oamenii toxici, care nu stiu cat de frumos este sufletul tau si cat de speciala esti.

Citește și:

Te iubesti oferindu-ti timpul necesar pentru a iti vindeca inima franta si avand rabdare in acest proces.

Te iubesti stabilind sa nu mai permiti nimanui sa se poarte urat cu tine.

Te iubesti acceptandu-te pe tine asa cum esti si stabilindu-ti obiective realiste. Si daca aceste obiective nu sunt indeplinite, nu vei fi dezamagita de tine. Din contra, vei invata din greselile facute si vei merge mai departe.

Te iubesti luand criticile precum niste sfaturi si incurajari care sa te ajute sa te descurci mai bine data viitor. Te iubesti nelasand ca parerile altor persoane sa te controleze.

Te iubesti invatand sa spui "Nu".

Te iubesti prin faptul ca te simti confortabil sa fii tu cu tine insati fara sa te simti singura.

Asa te iubesti pe tine insati. Si crede-ma ca acest tip de iubire este cea mai pura si mai frumoasa iubire din lume.

Citește și:

foto main: Boiko Olha, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.