Setari Cookie-uri

3 Lucruri pe care sa i le spui unui barbat pe care vrei sa il cuceresti definitiv

Incearca-le, chiar functioneaza.

Vrei sa gasesti cheia catre inima lui? Nimic mai simplu. Psihologii ne recomanda trei fraze foarte simple, dar eficiente, cu care vei reusi sa il cuceresti pentru totdeauna.

1. Simt ca te cunosc de o viata

Aceasta expresie simpla poate topi inima unui barbat deoarece declanseaza o atractie emotionala in inima lui si il determina sa simta ca sunteti suflete pereche.

Este important sa spui o astfel de fraza doar atunci cand este adevarat. Nu te juca niciodata cu sentimentele unei persoane. In iubirea adevarata jocurile nu sunt acceptate.

2. Va trebui sa lucrezi mai mult decat acum daca vrei sa ma cuceresti

Aceasta este o provocare pe care barbatul o va accepta imediat. Spune-i asta si vei vedea cat de repede se vor schimba lucrurile.

Prin aceasta fraza creezi tensiune intre voi, il indemni sa depuna eforturi reale si, in acelasi timp, ii arati interesul tau pentru o relatie cu el.

Citește și:

3. Intotdeauna te voi sprijini indiferent de situatie. Voi fi aici, langa tine, pentru orice.

Aceasta fraza hraneste, ofera iubire si confort. Prin sprijinul tau ii demonstrezi cat de mult tii la el si ce inseamna pentru tine; stie ca in tine va gasi intotdeauna un ajutor intr-o situatie dificila.

Un sfat important direct de la psihologi: ofera-i sprijinul tau atunci cand simte ca are nevoie; nu astepta sa ti-l ceara. Invata sa fii atenta la emotiile lui si sa ii intelegi nevoile.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.