Ce tipologii de oameni nu o sa aiba niciodata succes si de ce?

Contrar parerilor multora, ce face diferenta intre un om de succes si unul care nu-si va atinge niciodata potentialul nu este o singura alegere gresita. Ce te impinge in fata tuturor nu e nici noroc, si nici talent, ci un cumul de atitudini pe care le poti deprinde.

Cei care erau mereu cu mana pe sus pe vremuri, si aveau numai note bune in scoala nu au ajuns foarte departe, daca stam sa ne gandim. Deci diplomele de bacalaureat, facultate si master nu reprezinta nicio certitudine pentru viitor. Cei care se nasc in familii privilegiate au mai multe sanse, dar nici macar asta nu e o garantie a succesului.

Totusi, ceva a ramas mereu de neclintit: unii oameni nu o sa ajunga niciodata acolo unde viseaza, fie datorita comportamentului care lasa de dorit, fie credintelor limitative care-i tin in loc. Iata ce tipologii de oameni nu o sa aiba niciodata succes:

Cei care se tem de greseli

In goana lor dupa perfectiune si dupa telul suprem (evitarea greselilor cu orice pret) nu aduna foarte multe lectii. Nu invata. Nu evolueaza. Nu sunt dispusi sa fie vulnerabili, sa se schimbe si sa acumuleze noi experiente care sa-i duca mai departe.

Retail jobs

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: Guitarfoto studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri