Setari Cookie-uri

Mercur retrograd. Citatul după care să te îndrumi pentru a depăși ultimul obstacol al anului 2019

Urmează o perioadă plină de furtuni karmice, valuri de schimbări și noi începuturi. Atunci când Mercur, planeta comunicării, este retrograd trebuie să ne așteptăm la o perioada mai dificilă, în care vor apărea sentimente profunde și ascunse.

Pe dată de 31 octombrie, fix în ziua de Halloween, Mercur este oficial retrograd și va ieși din el pe 20 noiembrie. Atunci când Mercur, planeta comunicării, este retrograd trebuie să ne așteptăm la o perioadă mai dificilă, în care vor apărea sentimente profunde și ascunse.

Citește mai multe: Mercur retrograd începe în noaptea de Halloween. Urmează o perioadă plină de furtuni karmice.

Iată care este citatul după care să te ghidezi în următoarea perioadă pentru a face față cu brio tuturor provocărilor și a te inspira să îți urmezi visurile.

Berbec: Viața este o serie de schimbări naturale și spontane. Nu le rezista; asta creează numai durere. Lasă realitatea să fie realitate. Lasă lucrurile să curgă natural înainte în orice fel doresc.

Citește și:

Taur: Cuvintele sunt cu adevărat mijlocul de comunicare cel mai puţin eficient. Ele sunt cele mai expuse la intrepretări greşite şi cel mai adesea prost înţelese.

Gemeni: Te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele. Acest lucru nu-l prea știu oamenii, dar îl știu păsările.

Rac: Imposibil este doar un cuvânt mare care a fost aruncat de oameni mărunți care găsesc că e mai ușor să trăiești în lume care li s-a dat decât să exploreze puterea pe care o au că să o schimbe. Imposibilitatea nu e un fapt. Este o opinie, Imposibilitatea nu e o declarație. Este o îndrăzneală. Imposibilitatea este un potențial. Imposibilitatea este temporară. Imposibilitatea este nimic.

Leu: Posibilitatea ca un vis să se îndeplinească este cea care face ca viață să fie interesantă.

Citește și:

Fecioară: Dacă nu-ți convine ceva, schimbă acel lucru. Dacă nu-l poți schimba, schimbă modul în care te gândești la lucrul respectiv.

Balanță: Dacă nu poți zbura atunci aleargă, dacă nu poți alerga atunci mergi, dacă nu poți merge atunci târăște-te, dar orice ai face trebuie să te miști tot înainte.

Scorpion: Oamenii de succes fac ceea ce oamenii lipsiți de succes nu sunt dispuși să facă. Nu îți dori că lucrurile să fie mai simple; dorește-ți că tu să fii mai bun.

Săgetător: Învață din ieri, trăiește pentru astăzi și speră pentru ziua de mâine. Cel mai important lucru este să nu încetezi niciodată să te întrebi.

Capricorn: De multe ori este nevoie de mai mult curaj să faci ceea ce este bine decât frica de a face ceea ce este greșit.

Citește și:

Vărsător: Nu putem schimba viața! Noi putem schimba doar modul în care trăim viața. Orice moment este cel mai bun moment și orice loc este cel mai bun loc.

Pești: Nu te duce acolo unde calea te poate duce, du-te în schimb acolo unde nu este nici o potecă și lasă o urmă.

foto main: Anton27 Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.