Setari Cookie-uri

EVOLUȚIE și ACȚIUNE , cuvintele cheie pentru săptămâna 28 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 28 OCTOMBRIE – 2 NOIEMBRIE 2019 este EVOLUȚIE.

Nu poți rescrie trecutul dar îl poți folosi în mod constructiv pentru a-ți crea viitorul.

Este inutil să ai regrete sau remușcări legate de ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău. Este mai productiv pentru tine să privești ceea ce a fost ca pe o experiență din care să tragi învățăminte, să afli mai multe despre tine și să îți dai ocazia să evoluezi. Un semn de evoluție spirituală este faptul că încetezi să judeci - pe tine și pe ceilalți și că nu mai iei lucrurile la modul personal.

Să evoluezi, înseamnă de fapt, să redevii autentică și liberă, să îți redeschizi inima către iubirea necondiționată existentă deja acolo, compasiune, toleranță, blândețe, bunătate.

Citește și:

Foloseșe așadar cea prima parte a săptămânii pentru a trece în revistă cele mai importante lecții pe care le-ai învățat în 2019 și vezi cum le poți pune de îndată în aplicare pentru a te bucura de luna care tocmai începe. Nu lăsa fricile să te sperie și să transforme fiecare zi a vieții tale într-un Halloween de coșmar.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 28 OCTOMBRIE – 2
NOIEMBRIE 2019 este ACȚIUNE.

Orice gând devine mai puternic atunci când îl lași să te ghideze și treci la acțiune.

Diferența dintre cei care reușesc și care nu, dintre cei care își trăiesc visul cu ochii și cei care trăiesc într-o nemulțumire coninuă legată de viața lor este dată de acțiune. Degeaba ai idei, planuri și vise dacă acestea rămând doar în capul tău sau, în cazul mai bun pe o hârtie mototolită.

Citește și:

Este nevoie să ieși din cochilie și să acționezi atunci când vrei ca viața ta săs se transforme în mod semnificativ. Așa funcțioează lucrurile. Profită de începutul de săptămână pentru a fi sinceră cu tine și a vedea unde anume în viața ta ai rămas în urmă cu acțiunea. Chiar dacă îți faci un plan măreț, începe cu primul pas chiar astăzi.

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.