Setari Cookie-uri

Cele mai afectate zodii de Mercur Retrograd din 31 octombrie + sfaturi pentru a face fata provocarilor

Te numeri printre ele?

Mercur retrograd incepe in noaptea de Halloween si iese din el pe 20 noiembrie. Iata care sunt zodiile care vor fi puternic afectate de aceasta perioada tumultuoasa, plina de furtuni karmice si momente dificile si ce este de facut pentru a face fata provocarilor:

Gemeni - Inveti sa te redescoperi

Ceea ce simti in aceste momente este un semn pe care Universul incearca sa ti-l ofere pentru a te conecta din nou cu tine insati. Pentru a te asculta mai mult, pentru a intelege ceea ce simti, pentru a acorda atentie emotiilor si sentimentelor tale. Este posibil sa te simti fara pic de energie, insa crede-ma ca totul va trece.

Sfatul Universului: profita de aceasta perioada pentru a intelege mai bine de ce ai nevoie pentru a te simti implinita. Iesi din zona de confort, experimenteaza lucruri noi si nu te opri pana in momentul in care nu iti simti sufletul cu adevarat fericit.

Citește și:

Fecioara - Rupi legatura cu oamenii toxici

Aceasta perioada poate fi una destul de dificila pentru tine din punct de vedere emotional si asta deoarece este posibil sa simti nevoia sa te detasezi de anumite persoane din viata ta. Profita de aceste momente si incearca sa fii sincera cu tine insati, sa te eliberezi de negativitatea din jurul tau si sa accepti ca iti este mai bine singura decat inconjurata de oameni pesimisti si toxici.

Sfatul Universului: Aminteste-ti ca nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericita; de asemenea, iti poti seta singura propriile obiective, iti poti face planuri pentru viata profesionala sau iti poti construi noi visuri pentru care sa lupti.

Scorpion - Mercur Retrograd este chiar in zodia ta

Fantomele trecutului vor veni sa te bantuie, insa nu trebuie sa iti fie teama. Schimbarile semnificative de viata din ultimele 6 luni au fost pline de provocari, insa acum este un moment bun pentru a intelege ca totul se intampla cu un motiv. Nu te mai intoarce in trecut, este momentul sa traiesti acum si sa iti faci planuri pentru viitor.

Citește și:

Sfatul Universului: Profita de aceasta perioada pentru a inchide un capitol vechi de care ai tras ani intregi. Poti incepe o noua pagina interesanta; nu uita ca esti responsabila pentru propria ta viata, nu trai asa cum spun sau vor cei din jurul tau. Traieste pentru tine fix cum iti doresti.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.