Setari Cookie-uri

Cum să găsești bărbatul perfect?

Prin puterea iubirii, a compromisului, a angajamentului, îți poți găsi sufletul pereche, acel bărbat care nu vine în viața ta cu scopul de a te completa pentru că tu nu ai fost niciodată incompletă... ci vine pentru a își trăi viața alături de tine.

Ca ființe umane, deseori urmărim stări de perfecțiune ipotetice, statice. Facem acest lucru atunci când căutăm casa perfectă, locul de muncă perfect, prietenul perfect sau partenerul de viață perfect.

Problema, desigur, este perfecțiunea nu există într-o formă statică. Pentru viața este o călătorie într-o continuă evoluție și schimbare. Ceea ce este astăzi aici nu este exact cu ceea ce va fi mâine.

Acea casă perfectă, acel loc de muncă perfect, acel prieten perfect și acel partener de cuplu perfect vor dispărea până la urmă într-o stare de imperfecțiune. Astfel, cea mai apropiată formă de perfecțiune este experiența în sine - captura unui moment sau a unei viziuni păstrate pentru totdeauna în mintea noastră - care nu evoluează niciodată, nu crește. Și nu este ceea ce ne dorim. Noi vrem ceva real. Iar atunci când va fi ceva real nu va fi niciodată perfect.

Despre găsirea bărbatului perfect

Ghici ce? Bărbatul perfect nu există. Există, în schimb, un bărbat imperfect.

Atunci când vine vorba de găsirea bărbatului perfect sau a relației perfecte, călătoria începe în momentul în care permiți fanteziei perfecțiunii își joace cartea. Însă în lumea reală nu iubești și nu apreciezi pe cineva pentru este perfect, ci îl iubești și îl apreciezi pentru nu este perfect. De asemenea, scopul tău nu ar trebui fie creezi o viață perfectă, ci trăiești o viață imperfectă și fericită.

Relațiile de cuplu sunt complicate, însă sunt reale, sunt imperfecte, sunt grele, sunt pline de sacrificii. În relațiile de cuplu adevărate există momente tensionate, iubire adevărată și dificultăți.

Nu aștepta un bărbat perfect și oferă șanse celor pe care îi întâlnești pe drumul tău. Prin puterea iubirii, a compromisului, a angajamentului, îți poți găsi sufletul pereche, acel bărbat care nu vine în viața ta cu scopul de a te completa pentru tu nu ai fost niciodată incompletă... ci vine pentru a își trăi viața alături de tine.

Cu puțină răbdare și o minte deschisă, în timp pariez acea casă imperfectă ajunge fie o casă încărcată de iubire. Acel loc de muncă imperfect ajunge se transforme într-o carieră plină de satisfacții. Acel prieten imperfect devine unul dintre cei mai importanți oameni ai vieții tale... iar acel bărbat imperfect ajunge fie partenerul tău aproape perfect pe tot parcursul vieții.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.