Setari Cookie-uri

7 Etape pentru a te regasi si a te vindeca dupa o despartire

Nu esti singura. Si nici durerea nu va ramane in viata ta o vesnicie. Afla care sunt cele mai importante reguli pe care sa le respecti daca vrei sa depasesti o despartire.

Iata 7 etape importante pentru a te regasi dupa o despartire:

1. Ofera-ti timpul necesar pentru a suferi

Nu inchide in inima ta toata durerea. Nu refuza sa plangi, nu refuza sa vorbesti despre ceea ce simti. Este normal sa suferi, este normal sa fii trista, este normal sa nu mai ai chef de nimic. Aceasta etapa este importanta, nu o ignora.

2. Permite emotiilor sa existe, insa nu permite despartirii sa te consume in totalitate

Nu intra intr-o zona obscura a vietii tale. Nu permite acestei despartiri sa te consume, sa te transforme, sa te intoarca din drumul tau. Cel mai important lucru pe care il poti face acum este sa ai grija de tine si sa te pui pe primul loc de fiecare data.

3. Nu da vina pe tine

Fara intrebari la care nu ai raspuns. Fara mustrari. Fara sa arati cu degetul fix catre tine. Ce a fost, a fost. S-a intamplat si nu mai poti face nimic. Gandeste-te ca Universul are intotdeauna un plan mai bun pentru tine, poate ca pur si simplu nu a fost sa fie al tau.

Citește și:

4. Distanteaza-te de sursa durerii

Poate fi greu, insa este important si necesar sa tai orice legatura cu persoana care te-a ranit. Sterge mesajele, ascunde pozele si incearca sa nu ii cauti contul pe social media.

5. Invata sa privesti partea buna a lucrurilor

Acum ai timp pentru tine. Ai timp sa te regasesti, sa te redescoperi, sa iti afli pasiunile si ce te face fericita. Profita de aceasta perioada pentru a crea cea mai buna relatie pe care o poti avea cu tine insati. Fa ce iti place, pune-te pe primul loc si arata-i sufletului tau cat de mult il iubesti.

6. Nu renunta la iubire

Doar pentru ca s-a intamplat asta acum, nu inseamna ca trebuie sa construiesti ziduri uriase in jurul inimii tale. Nici vorba! Nu renunta la iubire pentru ca ea este cel mai frumos sentiment pe care il poate simti sufletul tau. Ai incredere ca ce este destinat sa fie al tau va gasi o cale catre tine.

Citește și:

7. Iubeste-te suficient incat sa stii ca meriti mai mult

Nu te multumi niciodata cu mai putin decat meriti. Nu grabi niciodata lucrurile. Tu meriti mai mult decat crezi. Meriti o iubire adevarata. Meriti stabilitate. Meriti pe cineva care sa fie alaturi de tine neconditionat. Meriti sinceritate. Meriti sa fii respectata. Meriti cea mai frumoasa dragoste din lume.

foto main: Marko Kukic, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.