Setari Cookie-uri

Top 4 cele mai atractive orașe din România

România este o țară splendidă datorită peisajelor de-a dreptul extraordinare, pentru că oferă posibilitatea de a te bucura atât de mare, cât și de munte și pentru că nu trebuie să mergi în altă țară pentru a avea parte de un concediu de vis.

Este foarte greu să realizezi un top al celor mai frumoase orașe din țară, fiecare în parte având un farmec inegalabil. Când vine vorba de Romania și frumusețile sale, posibilitățile sunt nenumărate. Iată câteva dintre cele mai interesante orașe pe străzile cărora te poți bucura de zile liniștite și pline de culoare.

București

Din topul celor mai atractive orașe din România nu putea lipsi capitala țării. Cu un trecut deosebit, o atmosferă plină de viață și numeroase atracții turistice, București este una dintre cele mai accesibile și sigure destinații din Europa.

Una dintre cele mai interesante și valoroase clădiri din București este Palatul Parlamentului. Acest edificiu construit în stil brâncovenesc si cele peste 1000 de încăperi te vor impresiona cu siguranță.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main: Razvan Ionut Dragomirescu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.