Setari Cookie-uri

3 Motive pentru care atragi persoanele toxice în viața ta și cum să nu mai faci asta

Lucrurile greșite se întâmplă în momentul în care ai încredere în cine nu trebuie și oferi prea multă atenție oamenilor nepotriviți.

Învață nu suprimi punctele tale forte pozitive, ci îți ajuți sufletul fie atât de puternic încât persoanele toxice nu mai aibă niciun control asupra ta. Dacă simți astfel de oameni sunt atrași de tine, iată câteva motive surprinzătoare pentru care se poate întâmpla acest lucru și, cel mai important, câteva sfaturi care te ajute scapi de oamenii toxici:

1. Ești o persoană care ascultă când cineva vorbește

Cu toate distragerile tehnologice care ne fură atenția mai tot timpul, oamenii care știu cu adevărat asculte sunt tot mai greu de șit. Dacă îți place asculți atunci când cineva vorbește, empatizezi și ești atentă la fiecare detaliu, înseamnă poți deveni involuntar ținta unei persoane toxice.

Ce ai de făcut: De fiecare dată când intri într-o conversație, decide cât timp îi poți oferi persoanei din fața ta. Limitează conversațiile cu persoanele toxice la cel mult câteva minute.

2. Ești foarte generoasă cu timpul tău

Persoanele toxice pot fi atrase de cele generoase cu timpul lor și vor încerca își consolideze puterea cerând tot mai mult.

Ce ai de făcut: Stabilește anumite limite pentru oamenii din jurul tău. De asemenea, alege fii mai atentă la modul în care îți petreci timpul cu oamenii toxici.

3. Îți împărtășești visurile fără probleme

Dacă îți împărtășești visurile și obiectivele, poți fi văzută ca o persoană agresivă, lacomă, nerealistă sau chiar egoistă. Fiindu-le teamă vei reuși, oamenii toxici vor fi pregătiți îți rupă aripile, încercând planteze semințe de teamă și îndoială.

Ce ai de făcut: Nu mai vorbi niciodată despre visurile și obiectivele tale profunde cu oameni care s-au dovedit negativisti și toxici. Ai grijă și la persoanele care în general au o mulțime de opinii și care te pot face îți schimbi părerea foarte ușor.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.