Setari Cookie-uri

Cele trei super-puteri ale unei femei care transformă o casă într-un cămin

Fiecare dintre noi este înzestrată cu atribute specifice care au darul de a transforma orice casă într-un cămin

Fiecare femeie este înzestrată cu o mulțime de super- puteri. Faptul că dă viață este una dintre acestea. Insă dincolo de asta, fiecare dintre noi este înzestrată cu atribute specifice care au darul de a transforma orice casă într-un cămin. Iată care sunt acestea.

1. Blândețea

Ceea ce face irezistibilă o femeie dincolo de frumusețea chipului și a trupului, este frumusețea sufletească. Fiecare bărbat are nevoie de aceasta în viața lui. Blândețea este unul dintre atributele frumseții tale sufletești de care nu te poți folosi niciodată prea mult. Blândețea este opusul energiei de luptă și separare; este ca un ivor lin care susură plăcut, dă viață și răcorește totul în calea sa. Blândețea face ca adevărul rostit de tine să fie acceptat în loc să stârnească o stare de defensive în cealaltă persoană și ajută ca un nu spus la momentul potrivit să nu îl rănească pe celălalt. Blândețea se poate manifesta în vorbele, gesturile, acțiunile și mișcările tale. Fii blândă cu tine și cu corpul tău așa cum ești cei pe care îi iubești.

Citește și:

2. Bunătatea

Și bărbații pot fi buni , însă bunătatea pare a fi de când lumea apanajul femeii. Asta poate pentru că femeia este cea care dă viațî și știe cum este să fii neajutorat și să depinzi în întregime de o altă persoană. Bunătatea nu înseamnî să te lași călcată în picioare; din contra, bunătatea poate însemna uneori să pleci dintr-un mediu abuziv. Bunătatea înseamnă să oferi ajutorul atunci când o poți face și să vezi dincolo de furie și agresivitate o suferință profundă care necesită alinare.

3. Gingășia

Aflate în competiție cu bărbații, din ce în ce mai multe femei uită să fie gingașe pornind de la vestimentație și ajungând la limbaj și gesturi. Gingășie nu înseamnă fragilitate sau lipsa de putere. Inseamnă să îți exprimi energia feminină prin toți porii în loc să abordezi un stil masculine în tot ceea ce faci. Gingășia înseamnă să formulezi un mesaj într-un anumit fel, să îți pui în valoare silueta prin ținute cât mai feminine, să folosești un anumit ton atunci când vorbești. Să îi arăți bărbatului de lângă tine faptul că ai nevoie de el și să îi permiți să fie bărbat.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.