Setari Cookie-uri

Patru motive pentru a face ce îți place

Ai nevoie de curaj si de incredere in tine pentru a face ce iti place. Iata patru motive importante pentru care sa faci mai des ce iti place.

Unii oameni cred cu tărie că este imposibil ca în viață să faci doar ceea ce îți place. Eu cred contrariul și mai cred că nu este nimic rău în asta. Dimpotrivă. Este însă nevoie de curaj și de cunoaștere de sine. Iată patru motive pentru a face ce îți place:

1. Ai multă energie.

Atunci când faci ceea ce îți place, rezervorul tău de energie devine practic inepuizabil. In mod miraculos, cu cât petreci mai mult timp făcând ceea ce îți place, cu atât mai energizată te simți. Partea bună este că poți canaliza excesul de energie și către alte aspecte ale vieții tale precum relațiile interpersonale și starea ta generală de bine și de sănătate.

2. Nu mai nevoie de ceas deșteptător.

Îți amintești cum atunci când pleci în vacanță te trezești fără să mai fie nevoie să pui alarma? Ești atât de încântată de ceea ce urmează încât abia aștepți să sari din pat și să pronești la drum ba, mai mult decât atât, nu simți nici o urmă de oboseală. Același mecanism funcționează și atunci când faci ceea ce îți place. Bucuria este atât de mare încât nu te mai lasă să dormi până la prânz.

Citește și:

3. Ușile se deschid.

In mod miraculos, ușile se deschid pentru tine sau apar acolo unde înainte erau doar ziduri atunci când alegi să faci ceea ce te bucură. Unul dintre motive este că devii mult mai creative dar și mai deschisă la semnele și oportunitățile pe care Universul le scoate în calea ta. Viața ta se schimbă radical iar cuvinte precum luptă sau chin dispar din vocabular.

4. Devii mai creativă.

In fiecare dintre noi se află un mic geniu, în stare latentă. Ințelepții spun că acest geniu începe să se manifeste cu adevărat atunci când ne găsim scopul în viață. Iar faptul că ai identificat acea activitate pe care ai face-o zi și noapte fără să te plictisești sau să obosești și chiar fără să fii plătită arată că ești foarte aproape de acest moment. Creativitatea ta este acum liberă să se manifeste la întregul său potențial și să îți îmbogățească fiecare cadran al existenței cu cele mai frumoase și mai nebănuite experiențe.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.