10 Lucruri care nu iti permit sa mergi mai departe. Deblocheaza-ti sufletul

10 Lucruri care nu iti permit sa mergi mai departe. Deblocheaza-ti sufletul

Intr-o lume care cauta rezultate rapide, trebuie sa invatam puterea rabdarii si a perseverentei.

De cate ori nu ti-ai spus ca vrei sa faci ceva, sa iti implinesti un vis anume... si apoi nu s-a mai intamplat nimic? Acest lucru se intampla din cauza faptului ca nu ai luat nicio decizie cu privire la situatia respectiva - doar ai gandit-o. Nu ai pregatit niciun ritual - lucruri mici pe care sa le faci zi de zi, care se acumuleaza si te ajuta sa vezi rezultate in timp.

Ritualurile te definesc. Toate rezultatele din viata ta sunt datorate ritualurilor.

Iata cateva lucruri mici pe care oamenii le fac zi de zi si care nu le permit sa mearga mai departe cu viata lor:

1. Nu schimbi nimic si astepti sa vezi rezultate diferite. Ei bine, nimic nu se va schimba daca nu faci un pas micut in fata.

2. Astepti momentul potrivit. Nu poti astepta asa ceva deoarece nu va veni niciodata. Momentul potrivit exista si este chiar acum - decide sa faci ceva in privinta asta, indrazneste sa iesi din zona de confort.

3. Exista dezordine in planurile tale. Nu stii ce trebuie sa faci, nu stii cand trebuie sa faci si nu stii cum trebuie sa faci. Invata sa iti pui ordine in planuri astfel incat sa poti avea un curs corect al lucrurilor care urmeaza sa se intample.

4. Refuzi sa iti asumi riscuri. Insa daca nu iesi din zona de confort, nu vei vedea nicio imbunatatire si nicio schimbare.

5. Transformi respingerile de ieri in problemele de azi. Au fost, s-au intamplat, invata din ele si mergi mai departe. Accepta-le ca lectii de viata, nu ca probleme.

6. Nu iti asumi responsabilitatea pentru ce urmeaza sa se intample.

7. Vrei ca lucrurile sa fie perfecte. Perfectiunea este de neatins, insa iti poate distruge si stilul de gandire productiv. Te va tine in loc, te va face sa simti ca nu esti suficient de buna, suficient de pregatita.

8. Nu vrei sa auzi alte idei sau sa vezi perspective noi. Iesi din zona de confort, priveste situatia din toate unghiurile, asculta si alte sfaturi.

9. Permiti oamenilor negativi sa iti franga aripile. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ce poti si ce nu poti face.

10. Vrei ca lucrurile sa fie usoare. Nimic frumos nu se intampla din lucruri usoare, tine minte asta.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2019
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri