Setari Cookie-uri

4 Moduri prin care îți condamni relația de iubire la despărțire

Există atât de mulți oameni minunați care au foarte multă iubire de oferit care nu sunt în relațiile pe care le merită.

Fără își dea seama în mod conștient, oamenii ajung își condamne propriile relații la esuare. Oare ești și tu printre ei? Iată câteva moduri pentru a îți da seama:

1. Alergi după o persoană care nu îți poate oferi ceea ce îți dorești

Poate ești o persoană care adoră provocările și care își dorește creadă în iubire trebuie "câștigi" afecțiunea partenerului. Însă de multe ori, această luptă nu este cea potrivită.

În loc cauți o relație ce poate fi o provocare, sește o relație care te facă te simți fericită, te gândești ești acolo unde trebuie fii.

2. Cauți parteneri cu o inimă dificilă pentru simți trebuie îi ajuți

Uneori ajuți pe cineva poate crea în tine o stare faină, te poate face te simți bine, utilă, folositoare și îți poate stimula stima de sine și sentimentul de importanță.

Dar ce faci în momentul în care ai reușit "repari" persoana de lângă tine și brusc simți aceasta nu mai reprezintă un interes pentru tine?

3. Îți este teamă de singurătate

Unor persoane le este foarte dificil fie singure, cu propriile gânduri. Însă pentru a avea o relație fericită și sănătoasă cu altcineva este foarte important ca înainte de toate ai o relație fericită și sănătoasă cu tine însăți.

Nu rămâne într-o relație nefericită doar pentru îți este teamă de singurătate, de schimbare, de tine însăți. Profită de timpul liber pe care îl ai pentru a te redescoperi, a afla ce îți place, a înțelege de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

4. Cauți în mod constant drama și haos (de multe ori din cauza unor întâmplări ușor dificile din trecut)

Mulți oameni sunt de părere o relație pasională vine la pachet cu multă agitație, dramă, haos. Aceștia pot căuta astfel de emoții în relațiile de cuplu pentru au impresia așa arată o relație de iubire - sau poate toate relațiile din trecut avute sau văzute la alți oameni au fost dificile. Practic, se blochează într-un cerc cu relații nefericite caracterizate de o mulțime de conflicte.

foto main:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.