Setari Cookie-uri

Drumul tau in viata va fi mult mai frumos si mai usor daca nu cari dupa tine trecutul si toata durerea

Trecutul te-a ajutat sa cresti, ti-a oferit cele mai importante sfaturi si lectii, ti-a scos in cale oameni care te-au ajutat sa te schimbi si sa intelegi ce inseamna sa traiesti cu adevarat.

Lasa trecutul acolo unde trebuie sa fie... adica in trecut

Momentele pe care le-ai trait, amintirile pe care le-ai simtit, greselile care te-au transformat si alegerile pe care le-ai facut. Este numit "trecut" pentru un motiv anume - deoarece a venit, a fost si apoi a plecat... acum este in spatele tau, nu mai exista si nu mai poti face nimic in privinta lui.

Dar inca este important.

Nimeni nu a spus ca trebuie sa uiti complet trecutul tau. Din contra, trebuie sa inveti din el, sa il accepti, sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai trait pentru ca doar asa ai reusit sa ajungi unde esti acum. Invata din greselile facute si transforma-le in lectii importante pentru viitor si alege sa mergi mai departe cu viata ta.

Trecutul te-a ajutat sa cresti, ti-a oferit cele mai importante sfaturi si lectii, ti-a scos in cale oameni care te-au ajutat sa te schimbi si sa intelegi ce inseamna sa traiesti cu adevarat.

Citește și:

Nu, nu trebuie sa te agati disperata de trecutul tau, sa ti-l legi de maini si de picioare ca pe niste pietre dureroase. Dar trebuie sa ti-l amintesti si trebuie sa il accepti.

Tine in mintea ta toate lectiile si amintirile fericite si multumeste Universului pentru toti oamenii care au batut la usa sufletului tau.

Nu exista niciun motiv sa te agati de regretul si de durerile trecute. Exista un motiv pentru a ti le aminti - pentru a impiedica acest lucru in viitor si pentru a te proteja. Cu toate acestea, odata recunoscute regretele si durerea... permite-le sa plece. Nu le tine langa inima ta deoarece nu vei mai sti cum arata fericirea adevarata.

Elibereaza-te de tot. Nu uita lectiile pe care le-ai invatat, insa nu le permite sa iti amarasca sufletul.

Drumul tau in viata va fi mult mai frumos si mai usor daca nu cari dupa tine trecutul si toata durerea.

Citește și:

foto main: Iancu Cristian, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.