5 Semne ca ii place de tine (insa inca nu stie cum sa iti spuna)

5 Semne ca ii place de tine (insa inca nu stie cum sa iti spuna)
Kudika
25 Noiembrie 2019

Data viitoare incearca sa acorzi o atentie deosebita acestor semne si vei afla daca ii place cu adevarat de tine. 

Majoritata barbatilor nu stiu cum sa isi comunice sentimentele verbal, motiv pentru care vor incerca sa o faca prin modul in care se comporta atunci cand sunt in preajma femeilor care le-au cucerit inimile.

Le este mai usor sa arate ceea ce simt prin gesturi si actiuni decat prin cuvinte. Acorda atentie acestor semne pentru a iti da seama daca este atras de tine sau nu:

1. Te priveste in ochi tot timpul

Contactul vizual este primul mod prin care un barbat isi arata atractia pentru o femeie. Asadar, cand vrea sa te cucereasca si sa faca o impresie buna va incerca sa mentina contactul vizual pentru o perioada mai lunga de timp astfel incat sa creeze o legatura profunda intre voi doi.

2. Va gasi scuze pentru a fi cat mai aproape de tine

Daca are o atractie puternica pentru tine va gasi orice scuza pentru a fi cat mai aproape unul de altul si chiar pentru a te atinge usor - va incerca sa puna mana pe mainile tale sau chiar pe genunchi.

In plus, daca sunteti intr-un mediu aglomerat, nu va fi deloc deranjat de faptul ca stati foarte aproape unul de celalalt.

3. Iti va imita gesturile, miscarile sau chiar postura

Acesta este modul prin care se poate simti aproape de tine, chiar daca relatia dintre voi nu este inca una de iubire. Imitarea este un comportament inconstient si are legatura nu doar cu gesturile, ci si cu miscarile corpului, cu postura sau cu anumite obiceiuri ale celeilalte persoane.

Pentru a testa acest lucru, schimba-ti pozitia corpului in timp ce ai o discutie serioasa cu el. Observa daca iti adopta postura dupa cateva secunde.

4. Va incerca sa te protejeze

Se va asigura intotdeauna ca iti este bine - fie ca mergeti pe o strada aglomerata si se va apropia foarte tare de tine, fie ca traversati strada si te va lua de mana, va face tot posibilul pentru a avea grija de tine de a te proteja.

5. Te va ajuta atunci cand vei avea nevoie

Daca este atras de tine, va incerca de fiecare data sa te ajute atunci cand ii vei cere ceva. Poate esti de parere ca este o persoana cu o inima buna, care in general ofera ajutor oamenilor din jurul, insa fii putin atenta si vei observa ca pentru tine va depune intotdeauna un efort suplimentar. De multe ori chiar isi va anula planurile pentru a iti face favoruri.

foto main: G-Stock Studio, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri