Setari Cookie-uri

Este bine să fii acolo unde ești acum. Universul are deja totul pregătit pentru tine

Este momentul să îți dai seama că nu are niciun sens să te sperii de ceea ce nu știi când cineva te veghează deja, te susține și te pregătește pentru tot ce urmează.

Este bine fii acolo unde ești acum. Este bine simți ceea ce simți acum. Ești bine, ești fix așa cum trebuie fii. Nu trebuie te vindeci, nu trebuie te eliberezi, nu trebuie fii într-un alt fel, nu trebuie fii mai autentică, nu trebuie asculți de oamenii din jurul tău. Crede-, ești fix acolo unde trebuie fii. Ai răbdare, Universul are deja totul pregătit pentru tine.

Universul are deja un plan pentru tine. Dumnezeu știe deja toate gândurile care apar în mintea ta. El deja aude grijile tale și îți ascultă bătăile inimii. El îți cunoaște anxietățile. El înțelege toate greșelile stupide pe care le-ai făcut până acum și toate lucrurile mărunte pe care le analizezi clipă de clipă.

Dar îți mai spun ceva... Universul are pregătit totul pentru tine. Așa nu mai pierde timpul lăsându-ți gândurile zboare în toate direcțiile și învață ai răbdare.

Este momentul îți dai seama nu are niciun sens te sperii de ceea ce nu știi când cineva te veghează deja, te susține și te pregătește pentru tot ce urmează.

Nu te mai gândi, nu mai analiza fiecare lucru mărunt și învață ai încredere. Ești fix acolo unde trebuie fii, continuă lupta, mergi mai departe și nu renunța până când nu vei reuși scapi de această furtună care s-a năpustit peste tine. Dar nu uita nu ești singură în lupta ta, cineva este alături de tine tot timpul.

Încetează analizezi tot ce ți se întâmplă, un pas în spate și permite-i timpului își joace cartea în timp ce îți îndrepți atenția asupra tuturor binecuvântărilor și lecțiilor primite.

Ai încredere...

Ai încredere ceea ce urmează se întâmple se va întâmpla, oamenii potriviți vor rămâne în viața ta, iar cei nepotriviți vor pleca. Ai încredere toată durerea pe care o simți acum este necesară pentru creșterea ta și din această situație vei ieși mai puternică ca niciodată. Ai încredere în deciziile pe care le iei și în răspunsurile pe care le-ai simțit în adâncul sufletului tău.

Ai încredere în Univers. Ai încredere în Dumnezeu. Ai încredere în tine pentru ești mai puternică ca niciodată.

Citește și:

foto main: Iryna Nazarova Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.