Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care ar fi bine să le înțelegi cât încă mai ai șansa să le schimbi

A da vina pe altcineva pentru nefericirea sau nemulțumirea ta cu privire la viață este o greșeală supremă. Tu ești responsabilă pentru viața ta. Nu îți convine ceva, fă tot posibilul să îl schimbi.

1. Nimeni nu ar trebui arătat cu degetul doar pentru cee ace spune este diferit de ceea ce gândești tu.

2. Nimeni nu se gândește la tine așa cum o faci tu. Înțelege lumea încearcă fie conștientă de sine și nu te mai gândi la ce spun, fac sau cred alții.

3. A fi ocupată este o scuză. Dacă vrei faci ceva anume, vei găsi intotdeana timp.

4. Oamenii sunt foarte simpli. Dacă își doresc ceva cu adevărat, vor face orice pentru a îl obține. Dacă o persoană vrea fie cu tine, vei ști.

5. Dacă ar fi reții o singură lecție în această viață este nu trăiești o veșnicie.

6. A da vina pe altcineva pentru nefericirea sau nemulțumirea ta cu privire la viață este o greșeală supremă. Tu ești responsabilă pentru viața ta. Nu îți convine ceva, tot posibilul îl schimbi.

7. Momentele dificile sunt cele care îți dau restart, care te ajută ai parte de o renaștere personală. Doar așteaptă, observă cu atenție și vei vedea schimbări.

8. În viață nu există nici început și nici sfârșit. Este o experiență în continuă evoluție. Nu există o perioadă de așteptare și o perioadă de acțiune. Renunță la ceea ce crezi, realitatea se întâmplă chiar acum. Dacă nu înveți găsești fericirea în viața ta în acest moment, atunci nu o vei face niciodată; cel mai probabil vei aștepta ziua de mâine pentru a fi fericită.

9. Alege îți cheltuiești banii pe experiențe, nu pe lucruri.

10. La un anumit moment al vieții tale, te vei afla la o răscruce de drumuri și va trebui faci o singură alegere: vei renunța sau vei continua, vei acționa sau vei aștepta, vei cădea sau vei crede în tine. Alegerile mărunte sunt cele care îți decid viitorul. Nu rămâne în locul confortabil pentru cele mai mari satisfacții vor fi atunci când vei lupta pentru ceea ce îți dorești, te vei confrunta cu probleme, vei avea obstacole de depășit și vei face tot ce îți stă în putință pentru a îți împlini visurile. Astfel de momente sunt cele pentru care trebuie trăiești - ele te ajută crești, te dezvolți, înveți clipă de clipă.

Citește și:

foto main: Elena Efimova Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.