Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (2-8 decembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât reușești faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, înveți din ele și ai curajul lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Mantra pentru ziua de luni:

Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea. Toate legăturile pe care le am cu oamenii din jurul meu sunt bazate pe dragoste.

Mantra pentru ziua de marți:

Pacea din interiorul inimii mele este mai adâncă decât cuvintele o pot exprima. Fericirea pe care o simte sufletul meu în aceste momente este contagioasă.

Mantra pentru ziua de miercuri:

În fiecare zi învăț mai multe despre cum să îmi îndeplinesc țelurile. Învăț din greșeli și las condusă de intuiție. Nu îmi este teamă de eșecuri pentru ele fac mai puternică.

Mantra pentru ziua de joi:

Am încredere că procesul vieții îmi va aduce cel mai mult bine. Am încredere Universul are un plan minunat pentru mine. Trebuie doar învăț am răbdare și ii permit timpului își joace cartea.

Mantra pentru ziua de vineri:

Înțeleg că în mine însămi sunt posibilități nelimitate. Astăzi aleg fac o schimbare. Astăzi aleg nu mai stau în zona de confort unde este cald și bine și încep ceva nou. Astăzi aleg îmi urmez un vis.

Mantra pentru ziua de sâmbătă:

Iubesc ceea ce sunt și persoana care devin. Învăț fiu atentă la mine, la emoțiile pe care le simte inima mea și la sentimentele care până acum se ascundeau în sufletul meu.

Mantra pentru ziua de duminică:

Cel mai mare dar pe care mi-l pot da este iubirea necondiționată. Aleg am grijă de mine, pun pe primul plan și lupt clipă de clipă pentru a îmi vedea sufletul fericit cu adevărat.

Citește și:

foto main: Captblack76 Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.