Setari Cookie-uri

INCÂNTARE și OPTIMISM , cuvintele cheie pentru săptămâna  2-8 DECEMBRIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru prima parte a săptămânii 2-8 DECEMBRIE 2019 este INCÂNTARE.

Incântarea este doar la un gând distanță.

Vorbim adesea despre fericire sau despre bucurie însă sufletul nostru atât de bogat în trăiri are capacitatea de a experimenta mult mai multe nuanțe. In zona vibrațiilor înalte se află și încântarea. Acea trăire pe care o avem atunci când privim o floare superbă, ascultăm cântecul preferat sau pur și simplu cunoaștem o persoană care ne cucerește prin carisma și comportamentul ei.

Incântarea este o emoție la fel de gingașă precum o aripă de fluture însă adaugă un farmec imens existenței. Această carte este un îndemn de a experimenta următoarele zile și de ce nu, întreaga lună mai, ca pe un miracol. Privește cu atenție în jurul tău, lasă-te surprinsă în mod plăcut în loc să rămâi prizoniera gândurilor tale și inspiră profund încântarea începutului de toamnă.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru pentru cea de-a doua parte a săptămânii 2-8 DECEMBRIE 2019 este OPTIMISM.

Starea ta de bine depinde doar de tine.

Inspăimântător, nu-i așa? Sau din contră, o veste extrem de bune. Pentru că atunci când realizezi că starea ta de bine depinde doar de tine frica- de ce vor spune și vor face alții, de faptul că depinzi de alții - începe să dispară. Dacă totul depinde doar de tine înseamnă că este suficient să faci schimbări interioare pentru ca lumea exterioară să se reașeze așa cum vrei tu.

Poate că anumite persoane vor dispărea sau viața ta va lua o altă turnură însă aceasta nu mai are importanță câtă vreme tu te simți împlinită și știi că ești în locul potrivit din toate punctele de vedere. Ce altceva îți poate hrăni optimismul mai mult decât conștienizarea propriei tale puteri . Folosește cea prima parte a săptămânii pentru a face lucruri care îți consoldează încrederea în tine și în puterile tale.

Citește și:

foto main: ESB Professional, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.