Setari Cookie-uri

6 Ganduri la care sa renunti pana in Anul Nou spre binele tau

Este momentul sa preiei fraiele vietii tale si sa inlocuiesti gandurile negative, inspirate de fantezie, cu cele pozitive, productive.

De exemplu, in loc sa iti spui "Nu ma descurc cu aceasta problema" spune-ti "Fac tot ce tine de mine pentru a rezolva aceasta problema" si incepe sa iei masuri deoarece noua mentalitate este aproape ca un indemn prin care iti spui "Sunt gata sa invat si sa cresc."

Renunta la aceste ganduri pana in Anul Nou....

1. Renunta la toate gandurile care te distrag de la viata ta in acest moment. Nu renunta la ce iti doresti cel mai mult de la viata pentru ceva ce iti doresti in acest moment. Schimba-ti obiceiurile daca este necesar. Da-ti seama cum iti trece timpul si elimina distragerile.

2. Renunta la gandurile ca toti ceilalti stiu ce este cel mai bine pentru tine. Nu mai asculta de nimeni, nu te mai pierde in multime. Concentreaza-te pe intuitia ta, pe ce iti spune sufletul si traieste fix asa cum vrei sa traiesti.

Citește și:

3. Renunta la gandruile ca furia si frustrarea ta sunt din vina altcuiva. In inima ta exista abilitatea de a nu mai reactiona impulsiv sau de a nu mai lucrurile in mod personal - gaseste-o si foloseste-o de fiecare data.

4. Renunta la gandurile ca viata nu ar trebui sa fie atat de grea. Este atat de usor sa supraestimam importanta unei circumstante mari, a unei provocari, si sa subestimam valoarea pe care o au deciziile bune pe care le luam zilnic pe baza lucrurilor pe care le-am invatat din cele intamplate.

5. Renunta la gandurile ca ai nevoie de aprobarea cuiva pentru a merge mai departe cu viata ta. Nimeni nu iti da permisiunea de care ai nevoie. Nu astepta sa iti spuna cineva ce sa faci. Viata ta este alegerea ta.

6. Renunta la gandurile ca ai nevoie de mai mult, mai mult, mai mult... din toate. Simplifica-ti viata ori de cate ori ai puterea. Scapa de dezordinea din spatiul tau fizic si mental.

Citește și:

foto main: LeonidKos Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.