Setari Cookie-uri

Secretul unei casatorii fericite: Pune-ti partenerul pe primul loc INTOTDEAUNA

Care este secretul unei casatorii cu adevarat fericite: pune-ti partenerul pe primul loc. INTOTDEAUNA. Inaintea copiilor, inaintea familiei, inaintea prietenilor.

Casatoria nu este o gluma. Este un parteneriat de lunga durata la care muncim din greu, zi de zi, clipa de clipa. Este o legatura pe care vrem sa o avem o viata intreaga, motiv pentru care ar trebui sa o tratam cu cea mai importanta seriozitate.

Care este secretul unei casatorii cu adevarat fericite: pune-ti partenerul pe primul loc. INTOTDEAUNA. Inaintea copiilor, inaintea familiei, inaintea prietenilor.

Iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa iti pui intotdeauna partenerul de primul loc:

1. O casatorie puternica este cel mai sanatos lucru pe care sa il oferi copiilor tai. Ei se simt in siguranta, se simt iubiti cand vad doi parinti care lucreaza in echipa, care se iubesc neconditionat, care depun eforturi si isi arata nu doar respectul, ci si afectiunea unul pentru celalalt chiar si dupa atatia ani de relatie.

2. Relatia ta va dura o vesnicie daca iti pui partenerul pe primul loc. Copiii vor trai cu tine doar cativa ani, zeci de ani. Cand copiii se fac mari si isi iau zborul din casa parinteasca, sotul este cel care ramane.

Citește și:

3. Partenerul de cuplu nu este coleg de camera, este PARTENER. Indiferent de cat de ocupati sunteti, asigurati-va ca va faceti timp unul pentru celalalt, ca petreceti clipe frumoase impreuna, ca mentineti vie flacara iubirii.

3. Vrei ca atunci cand vor creste, copiii tai sa se casatoreasca cu persoane care le vor pune intotdeauna primul loc? Sigur ca da! Este treaba ta sa ii inveti cum arata o casnicie frumoasa. Demonstreaza-le ce inseamna sa iubesti cu adevarat punandu-ti intotdeauna partenerul pe primul loc.

Cum iti pui intotdeauna partenerul de cuplu pe primul loc?

Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti mici modalitati prin care sa il faci sa se simta apreciat, iubit, sustinut. Saluta-l de fiecare data cand intra in casa, sari in bratele lui, fii mereu fericita cand il vezi, fa-i mici cadouri fara motive si ofera-i cat mai multa afectiune cu putinta.

Citește și:

Alte sfaturi:
- beti cafeaua impreuna dimineata (acesta poate fi momentul vostru inainte de o zi dificila);
- vorbiti pe parcursul zilei - fie la telefon, fie prin mesaje;
- marturisiti-va dragostea clipa de clipa;
- faceti ceva impreuna, doar pentru voi, o data pe saptamana.

foto main: LovelyColorPhoto Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.