Setari Cookie-uri

10 Lucruri la care trebuie sa renunti pentru a reveni pe drumul tau in viata

Daca vrei sa evoluezi si sa atragi lucruri frumoase in viata ta, trebuie sa renunti la lucrurile care te tin in trecut si care nu iti permit sa mergi mai departe.

Iata care sunt acele lucruri la care trebuie sa renunti pentru a reveni pe drumul tau in viata:

1. Renunta sa crezi ca trebuie sa fii cine erai in mod obisnuit. Te schimbi cu fiecare secunda care trece. Ai diverse stari, diverse emotii, evoluezi. Este si normal sa fii diferita.

2. Renunta sa te mustrezi pentru toate greselile pe care le-ai facut. Fii mai blanda cu tine. Accepta ce s-a intamplat, invata din greselile facute si mergi mai departe.

3. Renunta la regrete. Cand ramai blocata gandindu-te cum ar fi fost daca, sfarsesti prin a pierde frumusetea prezentului, a vietii care se intampla chiar acum sub ochii tai.

4. Renunta la a fi prinsa de negativitatea din jurul tau. Alege sa fii optimista in perioadele negative. Daca privesti doar ce este mai rau, iti distrugi capacitatea de a face ce este mai bine pentru tine.

5. Renunta la gandul ca toti ceilalti au o viata mult mai usoara decat a ta. Cand vremurile devin cu adevarat grele, nu uita acest simplu adevar: nimic din ceea ce merita nu este niciodata usor. Fiecare persoana are propriul drum in viata, nu ai cum sa cunosti problemele altor oameni daca acestia aleg sa le tina secrete.

Citește și:

6. Renunta la dorinta de a fi acolo unde sunt altii in viata. Nu te mai compara cu nimeni. Tu esti unica, ai propriile visuri, propriile obiective, propriile obstacole si propriile nevoi.

7. Renunta sa permiti ca ideile altor oameni sa te controleze. Oamenii iti cunosc doar numele, nu iti stiu povestea. Au auzit ce ai facut, dar nu stiu prin ce treci sau prin ce ai trecut.

8. Renunta sa mai permiti relatiilor toxice sa te doboare. Tine minte ca astfel de persoane nu sunt suflete rele, ci pur si simplu nu sunt potrivite pentru tine; nu-ti compromite fericirea pentru ele.

9. Renunta la gandirea excesiva si la ingrijorarile cu care iti distrugi sufletul. Nu permite temerilor si anxietatilor tale sa preia controlul pentru ca vor crea si mai multe probleme (unele dintre ele inexistente in viata reala). In loc sa te concentrezi pe frica si pe supraanalixat lucrurile, concentreaza-te sa gasesti solutii.

Citește și:

10. Renunta sa crezi ca nu esti suficient de puternica pentru a face inca un pas in fata. Intotdeauna ai posibilitatea de a continua oricat de imposibil pare sa fie.

foto main: HolySource Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.