Setari Cookie-uri

5 Lectii pe care le-am invatat incercand sa depasesc cele mai dificile zile ale vietii mele

Cele mai grele zile vin cu cele mai importante lectii.

Iata care sunt cele mai importante lectii de viata pe care le-am invatat cand incercam sa depasesc cele mai dificile momente ale vietii mele.

1. Acceptarea este primul pas pe care il poti face pentru a iesi din situatia in care te afli

Exista doua feluri de durere: durere care doare si durere care te scfhimba. Pentru a merge mai departe in orice situatie, trebuie sa accepti realitatea cu care te confrunti - aceasta acceptare iti ofera un punct de plecare important din care poti merge in orice directie iti doresti. Negand aceasta realitate sau luptand impotriva trecutului nu faci nimic altceva decat sa pierzi timp pretios si energie.

2. Este spre binele tau sa simti tot ce simti

Nu te indoi de tine, nu purta o masca, nu incerca sa fii perfecta sau sa arati ca ai o viata incredibila. Alege sa fii sincera, sa ai incredere in tine, sa imbratisezi realitatea in care traiesti si sa accepti tot ce simti - de la lucruri bune pana la lucruri mai putin bune.

Citește și:

3. Nu-ti cere niciodata scuze pentru ca esti sensibila

Cand viata te doboara este normal sa lasi emotiile sa preia controlul - sa fii sensibila, sa exprimi durerea pe care o simti. Este un semn ca ai o inima mare si ca nu iti este teama sa iti arati emotiile.

Incercand sa iti ascunzi durerea si nevrand sa te simti rau, iti inrautatesti starile dificile.

4. Totul in viata este temporar si trebuie sa raspunzi in consecinta

Toate limitarile tale, toate esecurile, toate pierderile... dureaza pentru o perioada putina de timp. Toate sunt temporare. Si odata ce trec in lumea reala, existenta lor prelungita este pur si simplu o realitate artificiala de care te agati cu gnadurile tale.

5. Exista intotdeauna ceva pentru care sa fii recunoscatoare

Fa tot posibilul sa tii capul sus. Respira adanc si alege sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai si pentru tot ce creste frumos si puternic in inima ta. Cand simti ca totul se destrama, reaminteste-ti ca este un moment dificil, nu o viata dificila. Totul va trece.

Citește și:

foto main: lassedesignen, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.