Setari Cookie-uri

Cinci sugestii pentru un decembrie magic alături de iubitul tău

Poți lua inițiativa de a face lucruri specific acestei perioade și de a adăuga câteva scântei la pasiunea dintre voi. Iată câteva sugestii.

Decembrie poate fi o lună magică pentru tine și partenerul tău, dacă hotărăști asta. In loc să vă stresați în legătură cu cadourile pentru familie, unde faceți Revelionul și cozile de la supermarket, lăsați-o mai ușor și bucurați-vă de fiecare zi. Poți lua inițiativa de a face lucruri specific acestei perioade și de a adăuga câteva scântei la pasiunea dintre voi. Iată câteva sugestii.

1. Mergeți împreună la patinoar

Dacă știți să patinați, veți avea parte de o seară plăcută, în care vă veți ține de mână ca doi adolescenți sau îl vei provoca să te prindă din urmă pe gheață. Dacă nu știți să patinați, veți învața ceva nou și veți avea ocazia să vă sprijiniți unul pe celălalt în timp ce vă amuzați copios. Un vin fiert cu scorțișoară vă va ține de cald și va înfierbânta sângele și imaginația.

Citește și:

2. Petreceți o duminică în pat.

Inchideți-vă telefoanele și închideți ușile în fața lumii, cuibărindu-vă la căldură în pat. Pregătește ciocolată caldă și prăjiiturele pentru momentele în care veți viziona filmele voastre preferate de Crăciun. Un proseco și o lenjerie provocatoare pentru momentele de după.

3. Scrie-i bilețele.

Unul dintre motivele pentru care pasiunea în cuplu începe să se destrame este faptul că încetăm să îl vedem pe cel de lângă noi, să îi recunoaștem calitățile și să îi mulțumim pentru tot ceea ce face pentru noi și pentru faptul că este în viața noastră. Scrie-I zilnic un bilețel iubitului tău în care îi mulțumești pentru ceva sau îi reamintești de calitățile sale sau de motivele pentru care te face fericită. Se va simți în al nouălea cer.

Citește și:

4. Ieșiți la plimbare împreună.

Oricăt de frig ar fi afară, ieșiți într-o seară la plimbare pe jos împreună în centrul orașului. Bucurați-vă de beculețe și de vitrinele frumos decorate și depănați povești despre Crăciun. Priviți orașul în care trăiți cu ochi de turist și creați amintiri pe care le veți rememora cu drag peste ani, numai bune de spius nepoților.

5. Decorați casa pentru Crăciun.

Chiar dacă femeia este sufletul casei, legătura dintre tine și iubitul tău va deveni mai puternică decorând casa împreună. Veți crea astfel în doi un mediu în care vă veți simți extraordina împreună. Nu luați lucrurile însă foarte în serios și distrați-vă cât cuprinde.

foto main: PH888, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.