7 Lucruri pe care sa ti le spui cand suferi din dragoste

7 Lucruri pe care sa ti le spui cand suferi din dragoste

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care ar fi bine sa ti le spui atunci cand sufleri din dragoste:

Daca te-a ranit inseamna ca nu este suficient de bun pentru tine. Nu te multumi cu ceva ce nu este potrivit pentru tine. Nu iti pune inima sa iubeasca un suflet care nu stie ce are langa el. Tu meriti mai mult, mult mai mult. Nu alege sa fii cu cineva doar de dragul de a fi intr-o relatie.

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care ar fi bine sa ti le spui atunci cand sufleri din dragoste:

1. Simti ca totul doar pentru ca ai simtit ceva real. Pentru ca ti-ai deschis inima si ai iubit cu pasiune. Pentru ca ai fost tu insati, ai renuntat la toate mastile si ai ales sa iti arati sufletul.

2. Poate fi mai usor sa treci prin viata refuzand iubirea. Poate fi mai sigur si mai putin dureros. Poate fi mai putin complicat. Insa cu siguranta va fi mai plictisitor. Bucura-te ca ai iubit pentru ca putine persoane iubesc asa cum iubesti tu.

3. Cu cat iubirea este mai profunda, cu atat durerea este mai puternica. Asadar, spune-ti ca ai experimentat o dragostea pe care majoritatea oamenilor nu ajung sa o experimenteze intreaga lor viata. Fii recunoscatoare pentru asta, aminteste-ti cum te-ai simtit si spune-ti ca te poti indragosti din nou oricand.

4. Oamenii care nu sufera din iubire nu vor simti niciodata fericirea pe care ai simtit-o tu. Vor fi fericiti, insa nu vor avea niciodata acele momente dificile prin care sa compara momentele frumoase de momentele mai putin frumoase. Ei nu vor avea nicio idee de ce inseamna sa fii fericit cu adevarat.

5. Vor veni si zile mai bune. In fiecare zi te vei simti diferit si vei reactiona diferit de cum ai reactionat ieri. Permite-ti sa simti tot si astfel vei reusi sa te vindeci cu adevarat.

6. Mai bine sa suferi decat sa fii cu o persoana care nu isi mai doreste sa fie cu tine. Accepta asta si mergi mai departe.

7. O inima ranita iti ofera posibilitatea de a vedea viata cu alti ochi. De a intelege lucruri pe care pana acum nu le intelegeai, de a trai o experienta complet noua si de a incepe un drum doar al tau. Ai nevoie de rabdare pentru ca la inceput vei trece prin partea urata a durerii, insa vei ajunge acolo unde este frumos. Vei vedea.

foto main: SimpleB, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri