Setari Cookie-uri

Amintește-ți cine ești

Universul te invită să contini să asculți spiritul și stelele, să conștientizezi cine ești și să îți permiți să îți recunoști aspectele tale multidimensionale.

In decembrie, luna bucuriei și a generozității, Peggy Black ghid spiritual și channeler, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook mesajul pentru ultima lună din acest an provenit de la ființele din alte dimensiuni.

Conform acestui mesaj, chiar dacă nu putem ceva cu simțurile corpului fizic, nu înseamnă că acel ceva nu există. Contactul cu alte dimensiuni este la îndemâna oamenilor însă, așa cum este respirația. O informație care, apparent ne sperie pe majoritatea dintre noi pentru că nu se potrivește deloc cu ceea ce am fost învățați și programați să credem despre viață și, mai ales, limitele noastre. Este mult prea ciudată pentru ca mintea noastră să o accepte. Și totuși, inima ta spune altceva.

Ideea că stelele comunică cu fiecare celulă a corpului tău în fiecare moment poate fi prea mult pentru unii. Conceptul că cineva poate auzi această comunicare din partea stelelor și acționa în conformitate cu informațiile pe care le primește este un conept care ridică sprâncenele și mai sus decât idea precedentă.

Citește și:

Și totuși este posibil. Iar asta pentru că Universul este o matrice complexă. Este o țesătură elaborate alcătuită din catenele energetice ale tuturor posibilităților pe care le poți manifesta în viața ta la un anumit moment. Cea asupra căreia te concentrezi și în care crezi devine realitate. Universul este format din valuri și particule care sunt influențate de focalizare și conștientizarea persoanei care le observă.

De aceea este important să îți amintești că ești creatoarea propriei hologame.

Realitatea, așa cum o văd majoritatea oamenilor, este limitată la ceea ce pot vedea, simți și atinge. Cu toate acestea, există un univers mult mai vast pe care îl poți accesa și în care există realități paralele și portale de energie pot fi activate, închise sau protejate. A călători în alte dimensiuni înseamnă, de fapt, o schimbare a conștiinței, frecvenței sau vibrațiilor cuiva.

Citește și:

Prin Peggy Black, Universul te invită să contini să asculți spiritul și stelele, să conștientizezi cine ești și să îți permiți să îți recunoști aspectele tale multidimensionale.

Portaluri, matrice, rețele energetice, locuri de putere, călătorii stelare, vieți și realități paralele, schimbări dimensionale - acestea sunt lucruri pe care merită să le inviți în viața ta de zi cu zi.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.