Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care sa ti le amintesti in ultima zi a anului 2019 

Nu este atat de greu sa iubesti. Trebuie doar sa inveti sa iti deschizi inima. Iubeste clipa de acum, iubeste ziua de astazi, iubeste oamenii care te inconjoara, iubeste-te pe tine.

Este momentul sa privesti cu inima deschisa catre viitor. Incepe un nou an, un nou capitol minunat pentru tine. Lasa trecutul in spate si alege fericirea clipa de clipa. Traieste fiecare moment ca si cum ar fi ultimul. Bucura-te de lucrurile marunte, iubeste neconditionat, apreciaza viata.

Iata care sunt acele cateva lucruri pe care sa ti le amintesti in ultima zi a anului 2019:

1. Incepe un nou an. Ai sansa la o schimbare. Lasa in spate trecutul, pastreaza cu tine lectiile de viata invatate si mergi mai departe.

2. Negativismul nu face parte din tine; scapa de el. Renunta la oamenii toxici si la lucrurile negative. Inconjoara-te, in schimb, cu multa iubire.

3. Ai facut tot ce ai putut. Nu fi dura cu tine insati. Fii recunoscatoare pentru toate luptele avute pentru ca pana la urma acestea te-au ajutat sa ajungi unde esti acum.

4. Din greseli inveti. Intotdeauna. Accepta-le si continua-ti drumul.

Citește și:

5. Ziua de maine nu este garantata. Asa ca alege sa traiesti astazi, sa iubesti astazi, sa zambesti astazi.

6. Fiecare om are propriul drum in viata, propria poveste. Nu te mai concentra pe ce face, spune sau traieste alta persoana, concentreaza-te doar pe drumul tau.

7. Nu este atat de greu sa iubesti. Trebuie doar sa inveti sa iti deschizi inima. Iubeste clipa de acum, iubeste ziua de astazi, iubeste oamenii care te inconjoara, iubeste-te pe tine.

8. Uneori Universul nu iti ofera ceea ce iti doresti pentru ca nu esti pregatita sau nu este potrivit pentru tine. El are un plan mai frumos cu tine, sa nu uiti niciodata asta.

9. Ca sa stii cum este fericirea trebuie ca din cand in cand sa mai simti si durere si tristete. Accepta aceste stari pentru ca fac parte din tine.

10. Crede in tine cu toata forta ta... pentru ca nimeni altcineva nu o va face daca tu nu o faci. Crede ca esti suficient de puternica pentru a depasi obstacole, crede ca ai o inima incredibila si ca meriti sa fii iubita, crede ca povestea ta va fi una cu adevarat speciala. Crede ca esti unica.

Citește și:

foto main: paulista, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.