Setari Cookie-uri

Transforma-ti dorintele in realitate cu acest exercitiu de gandire

Mai tineti minte exercitiile cu care eram chinuiti la scoala? Toata lumea era interesata de rezultatul final, iar procesul de gandire, abordarea sau opinia ta nu erau punctate. Daca ratai prima adunare, nu aveai cum sa ajungi la rezultatul dorit, indiferent cat de bine te descurcai la aplicat formule pe parcurs.

Acesta e doar unul dintre motivele pentru care noi, adultii de azi, suntem atat de incrancenati cand vine vorba de efectul direct al actiunilor noastre. Il vrem acum, in forma materiala, masurabila si de durata. Daca se poate, rezultatul catre care tindem trebuie sa fie si mai trainic, si mai frumos decat orice plasmuire a mintii noastre.

In loc de indrumar al visurilor, permiteti-mi un tutorial care deschide calea spre transformarea dorintelor in realitate printr-o singura intrebare: “ce-ar fi daca?”. Pana sa ajungem sa ne simtim destul de confortabili cu aceasta fereastra deschisa spre nou, se cuvine sa o luam incet si sa ne familiarizam tiptil mintea cu procesul de a pune intrebari.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: Vladimir Arndt, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.