Setari Cookie-uri

Patru trucuri care te vor ajuta să treci mai ușor peste orice hop

Conștientizează că totul se întâmplă cu un scop. Intr-un Univers care a calculat atât de precis distanța dintre Pământ și Soare pentru ca acesta din urmă să ne dea exact atâta căldură și lumină cât ne trebuie, nimic nu este la voia întâmplării.

Viața este plină de neprevăzut mai ales atunci când avem nevoie ca totul să meargă așa cum ne-am planificat. Iată patru trucuri care te vor ajuta să treci peste orice hop și să îți recapeți zâmbetul.

1. Adaptează-te din mers. Chiar dacă nu există un plan B, ești destul de creative și de inteligentă pentru a-l crea din mers. In loc să te enervezi sau să te ții cu dinții de ceea ce ți-ai propus inițial, treci la alt punct de pe lista ta sau găsește o soluție alternative.

2. Amuză-te de situație. Nimic nu ajută la dezamorsarea unui conflict sau la detensionarea unei situații decât un zâmbet, o glumă sau o porție bună de râd. Viața este plină de umor, pe care îl presară în orice situație. Dacă plasa de potocale se rupe în mijlocul drumului, imaginează-ți cât de tare te-ar amuza această situație într-o comedie. Dacă cineva se răstește la tine, imaginează-ți acea persoană într-o situație comică și astfel vei evita să contribui la generarea unui conflict.

Citește și:

3. Vezi partea plină a paharului. De multe ori acționăm pe pilot automat, din retina și atfel ne limităm singure. Atunci când lucrurile ies din matcă și nu merg așa cum suntem noi obișnuite, avem ocazia să ne accesăm resursele interioare și să devenim mai creative, ceea ce înseamnă evoluție și creștere. Acesta este un minunat prilej de recunoștință și o oportunitate de a vedea partea plină a paharului.

4. Conștientizează că totul se întâmplă cu un scop. Intr-un Univers care a calculat atât de precis distanța dintre Pământ și Soare pentru ca acesta din urmă să ne dea exact atâta căldură și lumină cât ne trebuie, nimic nu este la voia întâmplării. Faptul că lucrurile nu se întâmplă așa cum și când ți-ai propus este de cele mai multe ori spre binele tău. Trebuie doar să îți dai timp să constați asta.

Citește și:

foto main: crazystocker, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.