Setari Cookie-uri

Zece semne că ai o sensibilitate creativă ieșită din comun

Ai un sentiment profund că ești aici cu un scop, că ai de jucat un rol important în această viață, însă nu știi exact ce ai de făcut. 

Dintotdeauna oamenii au avut tendința de a-I marginaliza și ridiculiza pe cei diferiți de ei. Insă progresul omenirii nu a fost generat de cei care au mers cu turma, ci de cei care și-au urmat inima și chemarea. Acești oameni au o sensibilitate și creativitate ieșite din comun. Iată zece semen că te numerir printre ei.

1. Ai probleme legate de încrederea în sine

Ai o imagine de sine negativă și cauți în mod continuu aprobarea din partea celorlalți. Ești s sensibilă la critici, nu crezi că ești suficient de bună și ești într-o permanentă concurență cu ceilalți.

2. Ți-e greu să iei decizii

Ai tendința de a-ți schimba sau chiar amâna să îți duci la îndeplinire planurile până în ultima clipă deoarece te stresează.

3. Îți lipsește voința puternică de a-ți urmări obiectivele

Citește și:

Știi ce să faci, dar, din anumite motive ți se pare preea greu. Pentru că nu ai suficientă voință, îți pierzi motivația rapid.

4. Te consideri ca fiind cu adevărat creativă

De nenumărate ori i-ai surprins pe ceilalți și chiar și pe tine însăți cu propria ta creativitate.

5. Dai semne de inteligență ridicată

In generală, liceu sau universitate te simțeai superioară celorlalți. Ți se părea că lucrurile pe care le înveți sunt lipsite de sens și că nu vei avea nevoie de ele în viață. Ți-a fost mai ușor decât majorității să îți folosești inteligența pentru a răzbi.

6. Te lupți cu anxietatea sau depresia

La un moment dat în viață sau poate chiar acum, te-ai luptat cu anxietatea și depresia, mai ales dimineața, la trezire.

7. Ai o minte deschisă și accepți opiniile altor persoane

Citește și:

Te poți juca cu idei diferite și te simți confortabil vorbind despre subiecte controversate precum religie, egalitatea între sexe, fenomene paranormale, știință, Univers și extratereștri. Respecți părerea celorlalți chiar dacă uneori nu ești de acord cu ea.

8. Nu ai fost susținută de părinți atunci când ai avut nevoie cel mai mult.

Familia ta ți-a perceput sensibilitatea ca fiind o slăbiciune. Pasiunile, curiozitățile și ideile tale le s-au părut nerealiste.

9. Iți urmezi inima

Ai avut întotdeauna o intuiție puternică, ai știut întotdeauna că ceea ce trebuie să faci este să-ți urmezi inima chiar dacă uneori ai senzația că nu știi ce vrea.

10. Știi că ai un scop important în viață, dar nu știi exact care

Ai un sentiment profund că ești aici cu un scop, că ai de jucat un rol important în această viață, însă nu știi exact ce ai de făcut.

Citește și:

foto main: Breslavtsev Oleg, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.