Setari Cookie-uri

5 Scuze pe care mintea te determină să ți le spui când trebuie să faci următorul pas în viața ta

Nu lăsa ca aceste scuze să te țină în spate. Acesta poate fi cel mai bun an de până acum pentru tine.

Începe chiar acum. Fără comenzi rapide. Fără soluții scurte. Fără să dai vina pe alte persoane. Fără să amâni. Fără scuze.

Iată care sunt acele scuze pe care mintea ți le spune când trebuie să ai încredere în tine și să faci următorul pas în viața ta:

1. Nu mă descurc

La început poate părea dificil. Însă este ceva nou pentru tine, este și normal să fie inconfortabil, să îți dea emoții, să te facă să te simți că nu te descurci. Ai încredere în tine și gândește-te că acesta este drumul pe care trebuie să mergi.

2. Nu am suficient timp pentru a face ce trebuie

Ai întâlnit vreodată o persoană fericită, de succes, care evită responsabilitatea? Adevărul este că îți scrii propriul destin prin alegerile pe care le faci în fiecare zi. Devii ceea ce faci în mod repetat. Este mai important să știi unde mergi și de ce decât să ajungi repede acolo. Gândește-te la diferența dintre ce este urgent și ce este important.

Citește și:

3. Viața este menită să fie mai ușoară

Ideea că viața ar trebui să fie întotdeauna ușoară și liniștită este folosită pentru a justifica tot felul de comportamente leneșe. Trebuie, însă, să faci lucrurile grele. Nu există comenzi rapide pentru niciun loc în care merită să mergi. Trebuie să lupți pentru ceea ce îți dorești. Trebuie să muncești pentru a îți transforma visurile în realitate.

4. Mă ocup mai târziu

Da, sigur... asta spun foarte multe persoane. Nu mai amâna nimic, ocupă-te atunci când trebuie să lucruri. Alege să fii disciplinată, să profiți din plin de fiecare moment pe care îl ai.

5. Nu mai are rost, deja am eșuat de prea multe ori

Ești om... și oamenii greșesc. Dar știi ce fac oamenii de succes după ce greșesc? Învață din greșeli și merg mai departe. Se ridică mai puternici ca oricând. Greșelile ne fac mai înțelepți, ne ajută să creștem. Trebuie să sădești în sufletul tău speranța și să îți continui drumul.

Citește și:

foto main: solarseven Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.