Setari Cookie-uri

11 Mantre pe care să ți le spui în 2020 pentru a avea sufletul fericit

Spune-ți aceste lucruri cât mai des cu putință și vei vedea cum viața ta se va schimbă.

Începe cu aceste mantre:

1. Fericirea nu începe cu o relație mai bună, un loc de muncă mai bun. Fericirea începe cu mine. Începe cu ce gândesc și cu ce îmi spun astăzi.

2. Este posibil să nu pot controla toate lucrurile care mi se întâmplă, dar pot decide să nu le permit să mă pună la pământ.

3. Eu singură ajung să aleg ce contează și ce nu în această viață. Semnificația a tot ce este în viață mea are exact sensul pe care i-l dau.

4. Astăzi mă folosesc de luptele, greșelile și frustrările mele pentru a mă motiva. Nu mă mai enervez. Eu controlez modul în care privesc viața.

5. Grija nu schimbă niciodată rezultatul. Îmi antrenez mintea pentru a vedea lecția în fiecare situație și apoi pentru a profita de ea.

Citește și:

6. Sunt selectivă în luptele mele. Pacea se simte întotdeauna mai bine atunci când nu pun la suflet tot ce se întâmplă în jurul meu.

7. Aleg să îmi păstrez inima și mintea larg deschise. Pacea nu este absența durerii, ci prezența iubirii.

8. Fericirea și mentalitatea negativă nu pot coexista. Astăzi aleg să am o atitudine pozitivă. Astăzi aleg să văd binele din fiecare situație.

9. Învăț ce trebuie să fac în timp ce îmi continui drumul. Las în urmă tot ce nu îmi mai servește și, în același timp, sunt recunoscătoare pentru că datorită tuturor experiențelor am reușit să ajung unde sunt acum.

10. Să pășesc pe un drum nou este dificil, însă nu este mai dificil decât să rămân într-un loc în care nu mă mai regăsesc.

Citește și:

11. Cu capul sus, cu inima deschisă. Pentru zile mai bune. Pentru momente mai fericite. Pentru clipe mai liniștite.

foto main: Subbotina Anna Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.