Setari Cookie-uri

Ce trebuie să faci pentru a-ți fi bine în 2020

Cu cât petrecem mai mult timp într-o stare de armonie cu Universul, cu atât vom primi mai multe indicii de la acesta care ne ajută să acționăm la momentul potrivit în așa fel încât să nu avem blocaje și să realizăm cât mai multe într-un timp scurt.

Wendy Kennedy, unul dintre cei mai renumiți ghizi spirituali din SUA, a trasnmis un mesaj venit din partea fraților noștri Pleiadieni, ființe de lumină aflate într-o altă dimensiune, care veghează asupra omenirii și o asistă în procesul său de ascensiune.

Dacă ți s-a părut că 2019 a trecut cât ai clipi, lucrurile nu vor sta deloc diferit nici anul care tocmai a început. In 2019, cele 24 de ore de acum 20 de ani s-au comprimat în doar 12. Iar în 2020, timpul va continua să se accelereze iar cele 12 ore vor deveni doar 8 chiar dacă ceasurile vor continua să măsoare 24 de ore.

Pentru a face față cu bine acestui proces este nevoie să ieșim din minte și să renunșăm la credințele noastre limitative și să intrăm în spațiul inimii – un spațiu al miracolelor și al iubirii neecondiționate. Atunci când suntem în acest spațiu, reușim să ne armonizăm cu Universul și totul curge în viața noastră. Acest aspect este extrem de important mai ales în cazul acelora dintre noi care suntem obișnuite să ne identificăm și să ne evalouăm valoare în funcție de cât de mult facem.

Citește și:

Cu cât petrecem mai mult timp într-o stare de armonie cu Universul, cu atât vom primi mai multe indicii de la acesta care ne ajută să acționăm la momentul potrivit în așa fel încât să nu avem blocaje și să realizăm cât mai multe într-un timp scurt.

Un alt beneficiu în a fi în conexiune cu inima este acela că ea îți arată ceea ce este cu adevărat important și esențial pentru tine în comparație cu mintea care face anumite lucruri doar pentru că așa a fost condiționată.

Frecvența pe care vibrezi este un alt aspect extrem de important în 2020 asupra căruia trebuie să te concentrezi. Totul este frecvență iar realitatea ta reflectă frecvența pe care vibrezi. Cu cât vibrezi pe o frecvență mai înaltă precum iubire, bucurie, recunoștință cu atât realitatea ta devine una mai plăcută. Ne aflăm în plin proces de curățare și ridicare a frecvenței și a vibrației astfel încât anul acesta vom experimenta nu doar schimbări la nivel personal dar și la nivel social, pentru a reflecta noua energie a Pământului.

Citește și:

Nu în ultimul rând, 2020 este anul în care poți ieși fără grijă de pe cărările bătătorite pentru a experimenta un nou stil de viață și o nouă paradigmă, în acord cu sufletul tău.

foto main: Irina Alexandrovna Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.