Setari Cookie-uri

Mantra perfecta pentru a elibera obstacolele care stau in calea sufletului pereche si nu ii permit sa te gaseasca

Vei vedea ca dragostea isi va gasi drumul catre tine. Si vei fi fericita.

Mantra inseamna un cuvant, o expresie sau un enunt repetat, folosit pentru inspiratie sau focus in timp ce meditam. Insa mantrele pot fi folosite si pentru a face magie. O magie eficienta si puternica.

Mantra magica foloseste o fraza repetitiva pentru a atrage ceva sau a face ca lucrurile sa se intample in viata ta. Magia mantrei este puternica, eficienta si poate oferi aproape orice iti doresti in viata.

Care este mantra perfecta pentru tine?

Pentru inceput, trebuie sa iti creezi o mantra personalizata si sa o scrii pe un biletel. Dupa ce ai scris-o, citeste-o cu voce tare. Citeste-o din nou si din nou si din nou. Permite ca energia cuvintelor sa se raspandeasca in corpul tau.

Este important sa spui mantra de trei pana la noua ori in fiecare dimineata sau de fiecare data cand simti nevoia. Si, pe langa asta, incearca sa simti cu adevarat ce spui, sa transmiti gandul si rugaciunea ta in Univers, sa traiesti fiecare emotie pe care o transmite mantra personalizata.

Citește și:

Iata una dintre cele mai puternice mantre ale iubirii pe care o poti personaliza in functie de starile si dorintele tale:

"Sufletul meu este pregatit. Imi eliberez inima de toate amintirile dureroase, daram toate zidurile pe care le-am construit in jurul meu si alung toate obstacolele care blocheaza drumul sufletului pereche catre mine. Traiesc in momentul prezent si accept dragostea adevarata."

Citeste mantra cu voce tare pana cand reusesti sa o inveti. O poti citi de mai multe ori pe zi... de fapt, o poti citi de cate ori ai nevoie.

foto main: Yuganov Konstantin Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.