Tutorial video: Cum ne prindem părul când nu avem niciun accesoriu la îndemână?

Tutorial video: Cum ne prindem părul când nu avem niciun accesoriu la îndemână?

Cel mai simplu truc. Încercați-l și voi. 

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă doriți să vă prindeți părul în timpul zilei, însă v-ați dat seama că nu aveți niciun accesoriu la îndemână... și, până la urmă, ați renunțat la idee? Retail jobs

Știu, am fost în această situație de foarte multe ori - ba nu îmi mai plăcea cum se așeza părul după câteva ore de stat la birou, ba îmi era prea cald și simțeam că trebuie neapărat să îl strâng într-un fel sau altul. În încercarea de a îi prinde cumva, am reușit să găsesc un truc eficient pentru a îi face o împletitură fără a folosi vreun elastic sau chiar agrafă (m-am folosit doar de păr).

Mai multe detalii puteți vedea în clipul de mai sus.

Iată cât de simplu este: dăm tot părul într-o singură parte și îl împărțim în trei secțiuni egale. Începem să împletim normal fără a trage prea mult de șuvițe... din contră, le lăsăm să se încurce între ele în zona varfurilor pentru a forma un nod. Când ajungem la acel nod, trecem părul rămas liber prin el astfel încât să nu se mai desfacă.

Sfat: La final, pentru a avea mai mult volum, începem să tragem ușor de împletitură începând cu zona varfurilor și urcând ușor către baza împletiturii.

Important! Acest truc funcționează doar pentru fetele care au părul mai lung.

Articole video recomandate

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri