Setari Cookie-uri

Patru lucruri de care să te bucuri în ianuarie

Ianuarie este început de an așa că profită de această lună pentru a hotărî cum vrei să decurgă anul care tocmai a început.

Nu este nici Valentine’s Day, nici Paște și nici Mărțișor. Pentru cei mai mulți este o lună banală și gri, de tranziție, în așteptarea primăverii. Cu toate acestea, ianuarie poate fi o lună extrem de fermecătoare. Iată patru lucruri de care să te bucuri pe parcursul ei.

1. Un nou început. Chiar dacă ai fost prea ocupată la sfarșit de 2019 să îți faci lista pentru 2020, să îți stabilești intenția sau să așterni pe hârtie un desen, nu este timpul pierdut. Ianuarie este început de an așa că profită de această lună pentru a hotărî cum vrei să decurgă anul care tocmai a început. Dacă ai deja o listă, acesta poate fi un moment bun să te gândești dacă trebuie să o ajustezi în vreun fel. Primele zile ți-au dat deja o imagine asupra a ceea ce va veni și a energiei acestui an.

Citește și:

2. Liniștea de dinaintea furtunii. In anii în care am lucrat în publicitate, ianuarie a fost de fiecare data cea mai calmă lună. Colegii își reveneau după sărbători, unii dintre ei își prelungeau vacanța iar mulți dintre clienții noștri se întorceau la birou undeva după 15 ianuarie iar activitatea reintra în normal undeva pe la sfârșitul lunii. Dacă ești și tu în această situație, profită de perioadă pentru a-ți planifica activitățile profesionale din următoarele lunii și chiar a lucra ceva în avans dacă se poate. Astfel, atunci când lucrurile vor reintra în normal, nu vei fi copleșită de sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

3. Zăpada. Știi cum e, atunci când nu mai ai ceva, începi să îl apreciezi. Locuitorii de pe malul oceanului din California ajung să se bucure de zăpada artificială doar pentru că aici nu ninge niciodată. Așadar bucură-te cât poți de mult de acest miracol al naturii. Mergi la munte, fă drumeții, dă-te cu schiurile sau cu sania și lasă peisajul hibernal să îți bucure simțurile.

Citește și:

4. După amiezele de duminică. După-amiezele de duminică au un farmec aparte, o pace specifică, pe care nu o găsești în nici o altă zi, dar parcă iarna este și mai evidentă. Alocă-ți timp pentru tine și savurează o ceașcă de ceai aromat departe de gerul de afară.

foto main: NinaMalyna Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.