Setari Cookie-uri

Totul este despre tine, nu despre alții

Nu contează ce fac și zic alții, contează ce faci tu și mai ales, ce faci tu cu tine. Cum te raportezi la experiențele tale zilnice ca la niște indicii menite să îți arate, să te ghideze, să te ajute pe calea ta.

Indiferent de ce s-a întâmplat în viața mea, niciodată nu mi-a plăcut să dau vina ape altcineva. Oricât de tare m-a rănit o vorbă sau o faptă, întotdeauna o voce din interiorul meu mi-a spus că e ceva mai mult de trait și de descoperit acolo decât a-l învinui pe cel de lângă mine. Trebuie să fi intuit că acuzând pe altcineva de ceea e mi se întâmplă, mă așez singură în postura de victimă și îmi limitez puterea interioară. Ulterior, lecturile cărților unor autori precum Neale Donald Walsch, Wyne Dyer sau Louise Hay, mi-au confirmat ceea ce știam în adâncul inimii: nu este niciodată despre celălalt. Este întotdeauna despre noi,

Nimeni nu îți apasă butoanele din întâmplare, mai ales partenerul tău de cuplu. Undeva, cândva, într-o altă dimensiune, ați ales să vă întâlniți în această viață și să creșteți împreună, să vă ajutați unul pe celălalt să vă reamintiți că sunteți, în esență, iubire necondiționată, armonie, compasiune. Poate că el a venit în viața ta să te ajute să fii mai fermă, să te prețuiești mai mult, să înveți să te iubești, să te întregești.

Citește și:

Exteriorul tău reflectă întotdeauna interiorul tău. Te poți comporta precum cea mai amabilă persoană de pe Pământ dar dacă în interiorul tău se află furie și resentimente, dacă gândurile ți se învălmășesc în cap până când nu le mai poți da de capăt, acest lucru se va reflecta în lumea ta exterioară. Oamenii vor țipa la tine deși tu nu țipi niciodată la tine. La serviciu va fi haos deși tu ești o persoană ordonată.

Nu contează ce fac și zic alții, contează ce faci tu și mai ales, ce faci tu cu tine. Cum te raportezi la experiențele tale zilnice ca la niște indicii menite să îți arate, să te ghideze, să te ajute pe calea ta.

Tu ești cea mai importantă persoană din Universul tău pentru că îți creezi Universul. Pentru că energia se împletește cu cea a celorlalte miliarde de oameni de pe Pământ și cu a altor ființe din Univers, într-o tapiserie nesfârșită. Fă în așa fel încât energia ta să fie curată și frumoasă pentru că se va întoarce înmiit la tine.

Citește și:

foto main: Victoria Chudinova, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.