Setari Cookie-uri

JOACĂ și DETERMINARE, cuvintele cheie pentru săptămâna 20-26 IANUARIE 2020

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 20-26 IANUARIE 2020 este JOACĂ.

In fiecare dintre noi se află un copil care abia așteaptă să ne scoată la joacă.

De când nu ai mai jucat șotronul? Sau de când nu ai mai alergat prin ploaie sau bătut cărările de munte fredonând cântecul preferat. Când ai încetat să crezi că visele tale pot fi realitate? Când ai încetat să mai crezi în puterile tale magice.

Copilăria este despre creativitate, vise îndrăznețe, autenticitate, a trăi în momentul prezent, lipsa grijilor, iubire, râset, bucurie, veselie, prietenie, curiozitate, descoperirea lumii și a celor din jur cu ochi mirați și plini de candoare.

Partea bună este că, deși ne transformăm în adulți, copilul din noi nu moare. El este viu, se supără și râde de multe ori fără ca noi să ne dăm seama. El are nevoie de atenția noastră și vrea să se joace cu noi. Ce zici, îi dai puțină atenție la acest început de săptămână?

Citește și:

Cuvântul cheie pentru prima parte a săptămânii 20-26 IANUARIE 2020 este DETERMINARE.

Nu te speria de obstacole. Soluția se află la îndemână.

Dacă ai încercat o dată și nu a mers, încearcă din nou. Dacă nu merge nici a doua oară, încearcă din nou. Dacă nu funcționează nici a treia oară, e timpul să cauți ca o nouă cale. Obstacolele pot fi un semn că ne-am abătut de la drum dar și un prilej de a ne căli caracterul și a învăța anumite lecții. Una dintre acestea este aceea a determinării. Atunci când inima ta cere ceva este posibil să fie nevoie să te transformi pentru a putea primi ceea ce ai cerut. Este, de asemenea, posibil ca Universul să dorească să se asigure că nu este vorba de o toană ci de o dorință reală. Acesta este momentul în care intervine determinarea. O combinație de curaj, voință și răbdare care te ajută să perseverezi, să nu te dai băută în fața primului obstacol și să găsești soluția potrivită. Uneori, este nevoie de o viață pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Insă fiecare pas făcut merită efortul pentru că este, de fapt, un pas căre tine.

Citește și:

foto main: Dubova Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.