Primul Mercur retrograd din 2020 vine ca o avalansa de emotii si stari

Primul Mercur retrograd din 2020 vine ca o avalansa de emotii si stari
Kudika
3 Februarie 2020

Fenomenul astrologic creeaza un grad ridicat de tensiune intre inima si minte si poate duce la dezbateri interne intense intre gandurile si sentimentele noastre.

Primul Mercur retrograd din 2020 incepe pe data de 16 februarie si va tine pana pe 9-10 martie. Aceasta perioada va fi una cu multe evenimente neasteptate, stari emotionale dificile si actiuni nepotrivite pentru fiecare dintre noi. Mercur retrograd va incepe in Pesti si se va incheia in Varsator, ceea ce inseamna ca va veni cu multa energie.

Ce ne aduce Mercur retrograd de pe 16 februarie?

Astrologii spun ca aceasta schimbare ne va face pe toti sa fim mai atenti la starile si emotiile noastre - insa acesta nu va fi un lucru chiar rau. Daca stim cum sa interpretam ceea ce simtim si sa lucram cu sentimentele pe care le avem, vom reusi sa legam o conexiune foarte puternica cu propria persoana - vom fi mai deschisi, mai sinceri, mai emotivi si vom putea reactiona foarte bine cu oamenii din jurul nostru.

De asemenea, vom invata sa ne punem pe primul loc. Ne vom simti mult mai putin preocupati de lucrurile pe care le gandesc ceilalti si vom reusi sa ramanem calmi pe masura ce lucrurile se vor schimba in jurul nostru.

Ce alegem sa ascultam in urmatoarea perioada? Inima sau mintea?

Fenomenul astrologic creeaza un grad ridicat de tensiune intre inima si minte si poate duce la dezbateri interne intense intre gandurile si sentimentele noastre.

Cum putem profita de Mercur retrograd?

Este foarte important sa ramanem sinceri cu noi insine. Sa incercam sa impartasim in mod deschis si sincer sentimentele pe care le avem nu doar atunci cand suntem singuri, ci si in relatia cu oamenii din jurul nostru.

Trebuie sa fim foarte atenti la deciziile pe care vrem sa le facem, sa reflectam la fiecare detaliu cat mai bine cu putinta astfel incat sa putem face alegerile corecte si sa mergem pe drumul potrivit. Astrele ne recomanda sa incercam sa ne facem timp pentru a verifica lucrurile inainte de a schimba ceva sau de a lua decizii majore.

foto main: NASA images, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri