Setari Cookie-uri

Vrei să știi dacă te iubește? Fii atentă la cum te ține de mână

Felul în care partenerul tău te atinge și cât de des te atinge este expresia reală a sentimentelor sale.

Corpul nostru și gesturile noastre spun mai mult decât cuvintele noastre. Este suficient să privim cu atenție în jur pentru a descifra o mulțime de lucruri despre oamenii din jur. Felul în care partenerul tău te atinge și cât de des te atinge este expresia reală a sentimentelor sale. Nici felul în care te ține de mână nu face excepție. Iată cinci dintre cele mai des întâlnite feluri în care cuplurile se țin de mână și ce spun despre relația voastră.

1. Degetele lui se strecoară printre ale tale

Acesta este stilul Prințul Harry și Meghan Markle și semnifică faptul că amândoi vă doriți o legătură mai profundă. Degetele spun că vreți să vă apropiați mai mult unui de celălalt. Atunci când amândoi vreți să vă țineți de mână astel e un semn să sunteți pe aceeași lungime de undă și că doriți să aveți o conexiune puternică.

Citește și:

2. O strângere de mână lejeră

Este caracteristică începutului de relație atunci când cei doi nu se cunosc foarte bine și sunt precauți. Este o atingere plăcută, dar în același timp subtilă și mai prudentă. Persoana cae întinde prima mâna, exprimă dorința de legătură fizică. Și, în unele cazuri, partenerul tău ține să le semnaleze celor din jur lor că ești „luată”.

3. Îți prinde mâna între mâinile sale

Această atingere este aproape ca un tip de îmbrățișare. Contactul dintre mâinile voastre stimulează organismal să producă un nivel ridicat de oxitocină. De asemenea, un astfel de gest demonstrează, de asemenea, că partenerul tău este 100% la fiecare cuvânt pe care îl spui.

Citește și:

4. O strângere fermă

Totul depinde de locul în care vă aflați în relația voastră. Poate fi o dovadă că partenerul tău este mai atașat de tine decât tu de el. De asemenea, e un mod de a te liniști atunci când îți faci griji. Atenție însă la context pentru că de multe ori este o formă de exercitare a dominației.

5. Mână și braț

Stați unul lângă celălalt iar brațul lui îți înconjoară umerii iar tu îl ții de mână. Această postură arată că sunteți foarte atrași unul e de celălalt și ca, la nivel de subconștient, ați dori ca toată lumea să știe asta. Poate fi, de asemenea, și un semn de susținere față de partener.

foto main: Pushish Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.