Coronavirusul a ajuns în Italia! 6.000 de oameni, blocați pe o navă de croazieră

Coronavirusul a ajuns în Italia! 6.000 de oameni, blocați pe o navă de croazieră

Nava de croazieră a vizitat Marsilia (Franța) și porturile spaniole Barcelona și Palma de Mallorca înainte să ajungă, joi, în Citavecchia, la nord de Roma.

Noul virus Corona a ajuns în Italia! 6.000 de pasageri ai unei nave de croazieră sunt blocați la bord în Italia pentru două cazuri suspecte de infectare cu noul coronairus. Potrivit ultimului bilanț al infectării cu noul virus, 170 de oameni au murit în China din cauza epidemiei cu coronavirus, în timp ce numărul celor infectați a depășit 7.700. O veste bună este că 133 de oameni s-au vindecat până acum. Virusul s-a răspândit în afara teritoriilor Chinei. Sunt confirmate peste 100 de cazuri în Franța, Germania, SUA și în alte țări. India și Filipine au raportat joi primele cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Aproximativ 6.000 de oameni sunt blocați pe o navă de croazieră italiană după ce doi chinezi au fost testați pentru că au prezentat simptome de infectare cu coronavirus, a anunțat un purtător de cuvânt al companiei Costa Crociere.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main: NAN728 Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri