Setari Cookie-uri

Treisprezece motive pentru a fi tu însăți de la Barbra Streisand

Nesiguranţa te  poate motiva, aşa că nu te teme. Încrederea şi nesiguranţa se afla la două poluri total opuse dar avem nevoie de amândouă. Una o echilibrează pe cealaltă.

Deși nu respectă standardele de frumusețe de la Hollywood, Barbra Streisand este una dintre cele mai bine cotate și iubite actrițe din America. Un model de feminatate, ea a demonstrate că talentul, personalitatea și determinarea te pot duce cel puțin la fel de departe precum ….un nas perfect. Iată treisprezece motive pentru care să fii tu însăți de la îndrăgita actriță.

1. Trebuie să te descoperi pe tine însuţi, ceea ce faci tu şi să ai încredere în asta.

2. De ce trebuie o femeie să se chinuie 10 ani să schimbe un om, pentru ca mai apoi să se plângă că nu mai este bărbatul cu care s-a căsătorit?

3. O fiinţă umană este interesantă doar dacă este în contact cu sine însuşi. Am învăţat că trebuie să ai încredere în tine, să fii tu însuţi, şi să faci ceea ce trebuie să faci în felul în care trebuie să faci un lucru. Trebuie să te descoperi pe tine însuţi, ceea ce faci şă să crezi în asta.

Citește și:

4. Eu nu vreau să fiu stânjenită de propriile mele limitări.

5. Visul fiecărei femei este să fie visul unui bărbat.

6. Fii sinceră cu tine. Oamenii sunt responsabili pentru autenticitatea lor.

7. Imaginează-ţi ce plictisitoare ar fi viaţa dacă toţi am fi la fel. Ideea mea despre o lume perfectă este aceea în care apreciem diferenţele dintre noi: scund, înalt; democrat, republican; albi sau negri – o lume în care toţi suntem egali, dar cu siguranţă nu suntem la fel.

8. Nesiguranţa te poate motiva, aşa că nu te teme. Încrederea şi nesiguranţa se afla la două poluri total opuse dar avem nevoie de amândouă. Una o echilibrează pe cealaltă.

9. Nimic nu este mai important în viaţă decât iubirea!

10. Imi urmez instinctual .și nu îmi fac griji în privința experienței.

Citește și:

11. A avea ego înseamnă să crezi în forța ta dar și să fii deschisă la opiniile altor persoane. Inseamnă să fii deschisă, nu închisă. Da, egoul meu este uriaș și totodată foarte mic în anumite arii ale vieții. Ego-ul meu este responsabil pentru ceea ce fac, fie că este bine sau rău.

12. Este o parte din tine care rămâne întotdeauna un copil, indiferent de cât de matură sau sofisticată devii.

13. Nimeni pe acest pământ nu are dreptul să îi spună altei persoane că iubirea sa pentru altcineva nu este corectă din punct de vedere moral.

foto main: PhotoStockPhoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.