Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (24 februarie - 1 martie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra pentru ziua de luni:

Las ca fericirea mea sa fie vizibila in ochii oamenilor. Zambesc cu tot sufletul si cu toata inima.

Mantra pentru ziua de marti:

Aleg sa am grija de sufletul meu pentru ca este cel mai frumos cadou oferit de la viata. Aleg sa traiesc in conexiune cu mine insami. Aleg sa fiu fericita.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Aleg sa nu ma mai compar cu nimeni. Fiecare om are propria poveste si propria calatorie prin viata. Eu le am pe ale mele. Aleg sa ma concentrez doar asupra mea.

Mantra pentru ziua de joi:

Citește și:

Astazi imi indrept inima catre Univers si aleg sa impartasesc iubire la fiecare pas. Astazi aleg sa ofer zambete tuturor oamenilor.

Mantra pentru ziua de vineri:

Nu ma mai concentrez pe lucrurile negative; stiu ca totul va fi bine. Universul este alaturi de mine. Astazi imi promit sa fac tot posibilul sa vad lucrurile frumoase si sa ii fiu recunoscatoare lui Dumnezeu pentru toate binecuvantarile.

Mantra pentru ziua de sambata:

Nu ma mai opun schimbarii. Invat sa accept tot ce mi se intampla, cu bune si cu rele. Invat lectiile importante din greselile mele si incerc sa merg mai departe.

Mantra pentru ziua de duminica:

Pot! Si asa incepe povestea mea, o poveste cu de toate, o poveste minunata, o poveste pe care o voi construi zi de zi, clipa de clipa.

foto main: Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.