Setari Cookie-uri

O scuza fara schimbare este doar o manipulare. Sa nu uiti asta niciodata

Nu accepta niciodata o iubire care nu este potrivita pentru tine. Nu accepta scuze fara niciun semn de schimbare pentru ca asta inseamna ca doar se joaca cu sufletul si cu sentimentele tale.

O scuza banala nu inseamna ca ii pare rau, ca este sincer cu privire la scuzele tale. Incearca sa fii mai atenta la actiunile sale si astfel lucrurile vor deveni foarte clare pentru tine. Iti vei da seama ce este adevarat si ce nu.

Iata cateva semne frecvente ca ai de-a face cu o persoana care incearca sa te manipuleze. Daca face aceste lucruri, atunci trebuie sa intelegi ca totul este un joc pentru el - si ca este momentul sa tai legaturile si sa mergi mai departe. Nu permite nimanui sa se foloseasca de iubirea ta.

Cele mai importante semne ca esti manipulata:

1. Nu iti ofera niciodata timp pentru a lua propriile decizii

Va face tot posibilul sa ia deciziile pentru tine. Va fi intotdeauna cu un pas inaintea ta. In loc sa fii responsabila pentru viata ta, ii vei permite lui sa aleaga lucruri pentru tine.

2. Aceasta persoana stie sa puna conditii

Citește și:

Are un plan mai important decat al tau de care tu nu stii si despre care nu o sa vorbeasca niciodata cu tine. Impune conditii si refuza anumite lucruri pentru ca vrea sa faca totul asa cum isi doreste.

3. Spune un lucru si face complet altceva

Poate ca spune un lucru si reuseste sa te faca sa il ierti sau sa fii de acord cu el, insa intotdeauna va face ceva complet diferit. Incearca sa acorzi mai multa atentie actiunilor si mai putina cuvintelor.

4. Te face sa te indoiesti de tine insati

Isi doreste sa nu ai incredere in tine, sa fii debusolata in viata, sa nu mai stii care este drumul pe care vrei sa mergi, sa nu iti dai seama care sunt deciziile pe care vrei sa le iei. Si toate astea pentru ca isi doreste sa te controleze.

5. Te acapareaza

Intra in viata ta si te copleseste instant. Face prea multe, spune prea multe - si nu iti mai ofera spatiul de care ai nevoie.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.