Ești curioasă dacă te afli printre ele? Taur - Faci schimbările necesare pentru fericirea ta Venus, planeta iubirii, are grijă de tine în această lună specială. Întrebarea este: ești pregătită pentru tot ce urmează? Te așteaptă lucruri frumoase și schimbări importante care să îți bucure sufletul. În cazul în care ești deja într-o relație, ești fericită pentru că partenerul de cuplu îți poate face o propunere neașteptată.

Dacă ești singură, nu-ti face griji pentru că astrele au grijă de tine; în scurt timp ai ocazia să îți întâlnești sufletul pereche. Gemeni - Te eliberezi de tot ce te ține în trecut Luna martie este o lună care aduce schimbări importante pentru tine. Astrele te ajută să te eliberezi de tot ce ține de trecut, de durere, de sentimentele negative, și să alegi drumul care este potrivit pentru tine.

Este momentul potrivit pentru a îți deschide sufletul și a învăța ce înseamnă iubirea adevărată. Nu îți fie teamă și oferă dragoste pentru că doar așa vei fi cu adevărat fericită. Săgetător - Creezi o legătură puternică cu tine însăți În luna martie alegi să te pui pe primul loc, să te iubești necondiționat, să fii atentă la emoțiile și sentimentele tale și să înveți să te apreciezi pentru ceea ce ești.

Creezi o legătură puternică cu tine însăți care îți va permite să înlături toate obstacolele care stau în calea iubirii adevărate. În scurt timp vei reuși să îți întâlnești sufletul pereche, Cupidon are deja săgeata pregătită.

foto main: PhotoSashko Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: