Setari Cookie-uri

Cele 3 iubiri din viața noastră ne învață să trăim cu adevărat. Tu le-ai întâlnit?

În viață, ne îndrăgostim cu adevărat de trei ori. Există un motiv specific pentru care se întâmplă acest lucru: trebuie să trăim trei tipuri diferite de iubire pentru a evolua.

Fiecare dintre cele trei iubiri ne ajută experimentăm ceva special. Între aceste trei tipuri de iubiri doar una va dura foarte mult - uneori pentru totdeauna.

Iată care sunt cele trei tipuri de iubire din viața noastră:

Iubirea ca de basm

Iubirea de basm este primul tip de iubire - singura pe careol visăm și despre care citim în cărțile cu povești sau o vedem ca exemplu în filmele romantice. Este iubirea care ne promite un final fericit, de tipul "Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți". În realitate, acest tip de iubire ne arată cât de dificil este fim ceea ce nu suntem.

Ajungem creăm o poveste frumoasă însă, în realitate, trăim o ficțiune.

Iubirea care doare

Iubirea care ne face suferim este cea mai dificilă dintre toate. Este o iubire toxică care, însă, ne învață atât de multe lucruri despre noi înșine, despre cum ar trebui fie o relație adevărată.

Durere, minciuni, certuri, manipulare - acestea sunt principalele puncte ale acestei iubiri toxice.

Este important acceptăm această iubire, învățăm din ea și mergem mai departe. nu rămânem prinși în această relație dificilă pentru ne face doar rău.

Iubirea neașteptată

Această iubire este cea pe care nimeni nu o așteaptă, pentru care nimeni nu este pregătit. Vine cu ezitare, cu întrebări la care nu avem răspunsuri, cu sentimente ciudate pentru ajungem o subestimăm.

La un moment dat decidem lăsăm deoparte toate ideile noastre despre iubire, dărâmăm zidurile din jurul nostru și începem trăim o experiență cu adevărat nouă, diferită, interesantă. Această iubire este o iubire care poate dura o viață întreagă - pentru presupune ne întâlnim sufletul pereche.

Citește și:

foto main: nadiia Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.