Setari Cookie-uri

O poveste de dragoste care frânge prea multe inimi

Ni s-a spus că iubirea este un sentiment care merită găsit, dar realitatea este că iubirea este o acțiune în care merită să investești. Este un angajament zilnic pe care trebuie să și-l însușească doi oameni.

Citește această poveste de dragoste și, dacă îți place, împărtășește-o și cu alte persoane pentru că vine cu o lecție foarte importantă:

În urmă cu un deceniu, fix în ziua în care împlinea 37 de ani, după ce și-a petrecut intreaga viață de adult întâlnindu-se cu diferite femei, un bărbat a decis că este gata să își întemeieze propria familie. Voia să găsească o iubită... o parteneră de viață - cineva care să îi poată arată ce înseamnă să fie într-o relație profundă, de încredere, plină de iubire.

Așadar, a început să caute. Erau atât de multe femei din care putea să aleagă, toate cu calități deosebite, însă niciuna care să aibă tot ce căuta el. Și apoi, când voia să renunțe, Universul i-a scos în cale o femeie specială. Era perfectă. Avea tot ce își dorea el vreodată de la o femeie. Era cel mai fericit.

Citește și:

Însă, pe măsură ce zilele și săptămânile se transformau în luni, apoi în ani, el a început să își dea seama că femeia de lângă el era departe de a fi perfectă. Avea probleme cu încrederea în sine, îi plăcea să spună o glumă când el voia să fie serios și nu era alături de el atunci când trebuia. În scurt timp, bărbatul a început să aibă îndoieli... îndoieli despre ea, despre el, despre relația lor, despre toate.

Și, pentru a își valida aceste îndoieli, el a început să o testeze. Căuta în mod constant în jurul apartamentului pentru lucruri care nu erau aranjate la locul lor doar pentru a își demonstra că era dezordonată. A decis să meargă singur la petreceri cu prietenii săi pentru a demonstra că are probleme de încredere. A așteptat să facă o glumă într-un moment nepotrivit pentru a demonstra că nu poate fi serioasă. Și a continuat așa pentru mult timp.

Citește și:

Pe măsură ce testele continuau, ea devenea tot mai confuză iar el își dădea tot mai mult seama că nu se potrivesc deloc. Simțea că în trecut a întâlnit femei mult mai mature, mai încrezătoare și mai dornice să poarte conversațîi serioase.

Inevitabil, și-a dat seama că se află la o răscruce de drumuri: să continue să fie într-o relație cu o femeie pe care o credea perfectă, însă căreia îi lipseau calitățile pe care le găsise deja la alte femei dinaintea ei sau să se întoarcă la stilul de viață inițial.

Ce credeți că a făcut?

Morala acestei povești:

În momentul în care relația cu partenerul de cuplu (și nu numai - cu prietenii apropiați, cu membrii familiei) devine dificilă, nu este un semn imediat că ce faci faci greșit.

Citește și:

În loc să cauți semne că relația nu funcționează, caută semne că ești fericită.

În loc să încerci să îi schimbi pe cei din jurul tău, oferă-le sprijinul tău și inceaerca să fii un exemplu pentru ei.

În loc să te frustrezi, învață să faci compromisuri.

În loc să cauți ceva simplu, apreciază sacrificiile.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.